top of page

15 Haziran Haftası Oldukça Yoğun Geçecek



Gün gün tüm haftanın etkileri aşağıdadır. Günlük planlamalarınız için kullanabilirsiniz.

15 Haziran Haftası Astrolojik Etkileri, Merkür Retrosu ve 0 derece Yengeç Burcunda Güneş Tutulması aşağıda sizler için okumaya hazırdır.

**Ay Boşlukta Olduğunda: Bu süreçte işlerin ne şekilde ilerleyeceği belirsizdir. Bunun için bir tavsiyede bulunulmaz, önemli işlerin ertelenmesi önerilir.

** Aşağıda belirtilen saatler açıların kesinleştiği saatleri bildirmektedir. Açılar öncesinden ve sonrasından etkilerini hissetmek mümkündür. ** Ay yeni bir burca geçtiğinde o burçta 2,5 Gün kalır. **Retrolar; tamamlanması gereken, tekrar tekrar karşımıza çıkan, eskide var olan konu veya kişilerin yeniden gündeme gelmesini ve bir takım gecikmelerin olduğu süreçleri anlatır.




15 Haziran Pazartesi Günü

05:06 Ay Merkür Karesi: İletişim, haberleşme, yolculuk, kargo vb konularda aksamalar olabilir. İletişim kurma, kendinizi ifade etme ve anlaşılma gibi konularda zorlanabilirsiniz. Sözler stres yaratabilir.

16 Haziran Salı Günü

01:21 Ay Pluton Karesi: Manipülatif enerjilere maruz kalabilirsiniz, güç savaşlarına dikkat. 03:10 Ay Güneş Sextili: Benliğiniz ve ruhunuz uyum içinde olacak, kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Amaçlarınıza destek bulmanız mümkün. 03:49 Ay Jüpiter Karesi: Abartı ve aşırılı söz konusu olabilir, uzun yolculuklara ve alışverişlerde yapılacak harcamalara dikkat. 16 Haziran 03:49 dan,12:35 e kadar ay boşlukta 12:35 Ay Boğa Burcunda: İçinde bulunduğunuz şartları sabitlemek isteyeceksiniz. Alışık olduğunuz düzen bozulsun istemeyebilirsiniz bu da sizi hareketsiz kılabilir. Beslenme konuları ve keyif veren konular ön plana çıkacak. Küçük ayrıntılara takılabilirsiniz. Düzen ve orantı arayışında olacaksınız. Maddi konularla ilgilenmek, birikim yapmak veya ilgi alanlarınızda şartları sağlamlaştırmaya çalışmak için güzel bir zaman dilimi. 14:28 Ay Satürn Karesi: İş ve meslek alanında zorlanmanız söz konusu olabilir, çok bilmiş ya da sizden yaşça olgun kişilerden yana gerilim, stres ve rekabet içinde olabilirsiniz.

17 Haziran Çarşamba Günü

07:15 Ay Uranüs Kavuşumu: Hızlı gelişmelere açık olun, ruh halinizde ani değişiklikler olabilir. Akış beklenmedik değişiklikler getirebilir. 18:02 Ay Merkür Sextili: İletişim haberleşme alanlarında uyumlu bir zaman dilimi.

18 Haziran Perşembe Günü

06:17 Ay Neptün Sextili: Dini, ilahi, bütünsel, sanatsal, ruhsal ve sakinleştirici temalara yönelebilirsiniz. 07:58 Yengeç burcunda Merkür retrosu: Vatan, millet, yerleşim yeri, aile, beslenme, duygusal konularda fikirsel ve iletişimler aksamalar ve gecikmeler meydana gelebilir. Bu alanlarda iç dünyanıza çekilip bir şeyleri yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz aynı zamanda fırsat niteliğinde olabilir eksikleri görmek ve tamamlayıp yola devam etmek için kullanmaya uygun zamanlardır. İletişim, haberleşme, radyo televizyon, kargolar, ulaşım, ticari konular, gazeteler, ulaştırma alanlarında bazı aksamalar meydana gelebilir. Geçikmeler hassasiyet oluşmasına ve kırgınlıklara neden olabilir. Bu dönemde taşınmamanızı öneririm. Eğer taşınmaya yönelik bir düşünceniz var ise biraz daha beklemekte fayda var. (aciliyeti yok ise) Önemli evraklar, imzalar, anlaşmalar ve beceri/ yetenekleriniz doğrultusunda da aksamalar ve gecikmeler yaşanabilir. Önemli bir işe başlamamak daha iyi olabilir. 12:16 Ay Mars Sextili: Fiziksel aktiviteler için ve girişimler için uygun bir zaman dilimi. Güç gerektiren alanlara yönelmek için uygun zaman. 13:00 Ay Pluton Üçgeni: Güçlü kişilerden destek alabilir, insanlar üzerinde karizmatik etkiler bırakabilirsiniz. 15:02 Ay Jüpiter Üçgeni: Uzun yolculuk yapmak için, alışveriş, haberleşme ve yabancılarla iletişim kurmak için güzel bir zaman dilimi. İyimser ruh hali söz konusu. 12:02 Ay Boşukta, 23:59’ a kadar. 23:59 Ay İkizler Burcunda: Sorgulayıcı tavır takınabilirsiniz. Çok yönlülük kazanacaksınz. Canınız çabuk sıkılabilir ve yeni olan dikkatinizi çekebilir, heyecan verici ve sizde merak uyandıran şeylere ilgili olacaksınız. Yazma, çizme, haberleşme gibi iletişim temaları ön planda olacak. Bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz.

19 Haziran Cuma Günü

01:34 Ay Satürn Üçgeni: Taşın altına elinizi sokmak ve oradan verimlilik üretmek kolay olacak. Sizden yaşça büyük, olgun veya bilgili kişilerle uyum sağlayabileceksiniz. Sorumluluk kazanabilirsiniz ve aldığınız sorumlulukları yerine getirebilirsiniz. 02:08 Mars Pluton Sextili: Güçlü girişimler ve girişimleriniz ile başkalarını etki altına almak onları kendinize hayran bırakmak için iyi bir zaman dilimi olacak. Gücünüz ön plana çıkacak ve bununla birlikte kendinize yeni bir düzen tasarlama cesaretiniz artacak. Artık vazgeçilmesi ve bırakılması gereken olmadı vazgeçemiyorsak yıkıp baştan tasarlanması gereken ne varsa bunlar için harekete geçebilir ve fazlalıklardan kurtulabilir gerekli düzeninize kavuşabilirsiniz. Hem duygusal hem kurumsal hayatınızda özgüveniniz artacak. 11:39 Ay Venüs Kavuşumu: Uyumlu ve dengeli bir enerji söz konusu, sanatsal veya keyif veren temalarla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkiler ön planda olacak.

20 Haziran Cumartesi Günü

10:59 Mars Jüpiter Sextili: Hayalleriniz ve umutlarınız için girişimler yapabilir bunları gerçekleştirmek için saygın kişilerden destek bulabilirsiniz. Girişimleriniz iyi bir ilerleyiş gösterebilir. Fiziksel olarak kendinizi güçlendirmek, altında felsefe olan sporlara yönelmek extremist aktivitlerde bulunmak için uygun bir zaman dilimi. 16:06 Ay Neptün Karesi: Kafa karışıklıklarına, dalgınlıklara dikkat etmeli. Yanılgılara ve kandırılmalara açık bir zaman dilimi.

21 Haziran Pazar Günü 00:43 Güneş Yengeç Burcunda: Sevgili Yengeç Burçları doğum gününüz kutlu olsun. Koca ışık Yengeç burcunda seyredecek. Ailevi konulara yönelebilir, hassas ve duygusallaşabiliriz. Empati kazanacağımız ve karşı tarafın ne hissettiğini daha iyi anlayacağımız bir süreç olacak. Duygusal başlangıçlar yapmak isteyebiliriz. Amaçlarımız ailevi konulara yönelik olabilir. Evde daha fazla zaman geçirebilir, yaşam alanınıza özen gösterebilirsiniz. 00:47 Ay Mars Karesi: Dikkatsizliğe ve aceleciliğe dikkat, kazalara açık bir zaman dilimi. Fiziksel aktivitelerde ters hareket yapmamakta fayda var. Anaç yapı kişiliğin bir parçası olacak, etrafınızdakileri koruyup kollamak isteyebilirsiniz. 00:47’ den, 09:01’ e kadar Ay boşlukta 09:01 Ay Yengeç Burcunda: Duygusal ve ailevi temalar ön plana çıkacak. Anlayışlı, beklentili, ilgi arzusunda ve alıngan olabilirsiniz. Mutfakta zaman geçirmek, yemek pişirmek, beslenmek, sevdiğiniz bir şeye özen göstermek için iyi bir zaman. Anaç duygular zamana hakim olacak. 09:41 Yengeç Burcunda Güneş Tutulması (0 derece Yengeç): Nostaljik tutulma! Eskiler yeniden gündeme gelebilir. Ev, yuva, yerleşim, gayrimenkul, emlak, arsa, arazi, tarla, aile, vatan, millet, beslenme, duygular ve geçmiş konular gündeme gelecek. Bu alanlarda yeni gelişmeler ve başlangıçlar olabilir. Harekete geçmeyi ertelediğiniz veya beklettiğiniz bir şeyler var ise bu tutulma size vesile olabilir. Yukarıda yazmış olduğum alanlarda yeni ve taze gelişmeler meydana gelebilir, bu süreç hızlı olabilir. Bir güç sizi harekete zorlayabilir. Eski konular yeniden gündemde yer alabilir. Gelmiş geçmiş önemli konular yeniden önünüze taşınabilir. Tutulma Kuzey Ay Düğüm tarafında dolayısıyla geliştirici ve gelişime zorlayıcı alanda. Bunu fırsata çevirip aile bağlarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Arsa, arazi, tapu vb sahip olduğunuz topraklarınız ya da eviniz var ise bunlarla ilgili konular da gündeme gelebilir ve beklenmedik ani, hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu tutulmanın bir etkisi de ulaşımla ilgili olabilir, trafikte, araç kullanırken, bir yerden bir yere giderken dikkatli olmakta fayda var. Duygularda dalgalanma yaşayabilirsiniz, öte yandan duygusal ihtiyaçlarınıza karşılık bulmak adına evren sizi destekleyecek ve o alana itileceksiniz. Her alandan, her şeyden, herkesten öğreneceğiniz bir şeyler olduğunu unutmayın. Büyük sorumluluklar beraberinde duygularınızı şifalandırmanızı da sağlayacak Haftalık yazılarımın sürekliliğini istiyor ve beğeniyorsanız kalp bırakmayı birde abone olmayı unutmayın. Hepinize iyi haftalar dilerim. Her gün bir öncekinden başka güzellikler getirsin. Yağmur Buse Beydemir







767 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page