top of page

31 Ekim Boğa Burcunda Mavi Dolunay

31 Ekim Boğa Burcunda Mavi Dolunay


Mavi Dolunay Nedir?

Batıl inançlara göre mavi Dolunay’ ın uğursuz olduğuna ve görüldüğü zamanlarda olumsuz doğa olaylarının olacağına inanılır. 1 yıl boyunca toplanda 12 dolunay meydana gelir fakat bazı zamanlarda 1 yılda 13 dolunay gerçekleşir. 2020 yılı Ekim ayında 2 adet yani 1 tane fazla dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda mavi dolunay olarak adlandırılmaktadır. Yani bu yıl 13 adet Dolunay meydana geliyor.



31 Ekim Dolunay Etkileri

İstanbul saatine göre 17:49’ da gerçekleşecek olan boğa burcundaki Uranüsyen temalı bu dolunay genel anlamda ani sarsıcı, gergin ve gerilimli, şok edici, şaşırtıcı, yaratıcı ve farklı bir enerjinin ortaya çıkışını anlatmakta.

Maddi güvenceye ihtiyaç duyan boğa burcu enerjisi şartlarını fixe etmeye çalışırken bunu yapmakta zorlanabilir. Paranın, maddenin ve ekonomik konuların karşılığı olan, sahip olma ihtiyacımızı anlatan bu enerji Uranüs gezegeniyle sınanmakta. Güvence ihtiyacı ani ve beklenmedik gelişmeler ile sarsılabilir. Duygusal anlamda huzursuzluk hissedebilirsiniz. Hesapta olmayan gelişmeler ve bazı beklenmedik radikal değişimler görmezden gelinemeyecek şekilde belirginleşebilir. Finansal anlamda önemli durumlar şaşırtıcı halde görünür olabilir. Halk ekonomik gelişmeler karşısında şaşkınlık yaşayabileceği gibi, maddi anlamda güvensizlik ve endişe içinde olabilir. Boyun boğaz bölgeleri hassaslaşabilir bu bölgelerde var olan problemler görünür olabilir. Doğayla iç içe olmak üzerinizde oluşabilecek gerilimi alabilir. Uranüs sert yıldırımlı, şimşekli ani değişkenlik gösteren hava şartlarını ifade eder ve sarsıcı beklenmedik doğa olaylarına neden olabilir. Baş kaldıran kişileri ve toplulukları bu dönemde görebiliriz. Güvenlik ya da ekonomik temalı konular adına ayaklanma ya da aykırı görüşler olabilir.


Hamal ve Schedir sabit yıldızı ile birlikte olan Uranüsyen Dolunayımız, konfor alanından çıkılması gerektiğine ve özellikle kadın figürlerinin güç kazanması gerektiğine işarat etme. Gökyüzü güçlü kadınlara ihtiyaç duyduğunu ifade ediyor. Çok çalışma ile gelecek başarı ve onur için beklenmedik değişimleri yani bir yandan bakınca krizleri fırsata çevirmek gerektiğini anlatıyor. Sanatsal konularda ve sanatçılarla ilgili de şaşırtıcı gelişmeler şahit olabiliriz. Hırslar, gözü karalık, inat, dikkatsizlik ve olaylara form vermek isterken gelen sinir stres, yanlış harcamalar veya mecburi harcamalar sıkıntılı duygu durumu verebilir. Baş, boyun bölgesi ve bu bölgelerle ilgili hassasiyet olabilir. ( Hamal sabit yıldızından dolayı.)


Dolunayın yönetici gezegeni Venüs kendi yönettiği Terazi burcunda yerleşmekte fakat dolunay derecesi ile temel bir açısı bulunmamakta. Yapmak istediğiniz radikal değişimlerle şartları sağlama almak için iyi şeyleri görmekte zorlanabilirsiniz. Hukuki, siyasi ve politik konularda içsel strese neden olan durumlar yaşanabilir.

İkili ilişkilerin her türlüsünde yaralayıcı etkiler ve tamamlanmamış, tatmin olmamış hissetmeye yatkın enerjiler devrede olacağından burada dolunayın bize verdiği mesajlardan biri de her türlü ikili ilişkiyi şifalandırmak. Politik, hukuki ve siyasi konularında şifalandırılması yönünde bir takım gerilim ve huzursuzluklar olabilir.


Sevgilerimle

Yağmur Buse Beydemir









872 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page