top of page

Güneş Satürn Karesi

Güneş ve Satürn arasında gergin açılar olduğunda kişisel haritalarımızda aşağıdaki gibi etkiler devrede olacaktır. Aşmak gereken çaba ister...



Bugün gökyüzünde var olan Güneş Satürn karesine istinaden sözlerim; Egoyu aşağıya çeken, kısıtlayan, huzursuzluk veren, otorite, eril, patron, baba figürleriyle çatışma gerilim, uyumsuzluk ve anlaşmazlık çıkaran bir enerjidir. Görünürlüğü azaltan bir etkidir. Kompleks yaratabilir ve kişi kendini enerjisi çekilmiş, hiçbir şey yapamayacakmış gibi hissedebilir. Kişi kendini diğerlerinde aşağıda, başarısız, beceriksiz ve motivasyonsuz hissedebilir. Ya çok kuralcı olacaktır ya da ışığını kaybedecektir ki zaten ışığı görünmeyecektir.


Bu açının etkisini tolere edebilmenin yolu başarıya giden yolda hem doğru adımları atabilmek, ataleti yenmek, umutlu olmak, hayatta iyi şeylerinde var olabileceğini bilmektir ve kimse kimseden üstün değildir. Gerçek bir başarı ve başardıkça artan güven bu açı etkisinin olumsuz enerjilerinin önüne geçer.


Peki ya sizin gerçekten başarmak istediğiniz şey nedir? Kendine güvenmeyen birinin öncelikle sorması gereken şey Neden? olmalıdır. Kendinize sorduğunuz basit bir soruyla nedenlerinizi bulun ve sonra çözüm üretin. Unutmayın, hayatın üretim üzerine kuruludur ve hiçbir şey kalıcı değildir. İnat, hırs ve yoz bir görüş açınız var ise bunu esnetmeye çalışın.

Sevgiler.


Daha fazla yazı ve daha fazla bilgi için abone olmayı ve yazılarımı beğenmeyi unutmayın. Abone olursanız yazım yayınlandığı gibi ilk siz haberdar olursunuz. Beni instagramdan takip etmeyi de unutmayın.





8.636 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page