top of page

Kova Burcunda Yeniay

11 Şubat 22:05' de kesinleşecek 15 gün boyunca etkileri yoğun olarak hissedilecek


Yeniay anının haritasına genel olarak

bakıldığında ülkemiz için özellikle de İstanbul’ a göre çıkarılmış haritada şanslı zamanların ön plana çıkacağını görmekteyiz. Yine anın haritasında görünüşe göre eğlence sektörü, keyif veren aktiviteler, sanatsal faaliyetler, hobiler ve çocukları, gençleri, aşıkları ilgilendiren alanda bir gezegen toplaşması mevcut ve yeni başlangıçlara işaret ediyor. Biraz olsun rahatlama ve kısıtlamaların hafifçe esnetilmesine yönelik gelişmeler gündeme gelebilir.


Hava elementinin fazla oluşu yukarıda saymış olduğum alanlarda çok fazla fikirler üretildiğine, özgürleşme arzusuyla bu konuları yoğun bir şekilde düşünmeye ve zihin yorgunluğuna işaret ediyor. Zihin çok fazla aktif olduğundan sinirsel gerginliklere açık bir sürece de işaret etmekte. Gerginlik, uykusuzluk, stres gibi duygu durumlarını kontrol altına alabilmek için öncelikle çay, kahve ve sigara gibi alışkanlıkları biraz olsun geride bırakabilmek gerekecek. İhtiyaç olan şey sakinlemek ve durgunlaşmak. Güzel bir manzara seyretmek her zaman iyi gelir.


Kova yeniayı ve buradaki gezegen toplaşması kolektif iletişimin fazlasıyla ön planda olacağını gösteriyor. Yeniliğin adımları atılıyor, reform geliyor. Uzay çağı başlıyor. Ülkemizce uzay alanında atılan adımlar geleceğe büyük bir ışık yakıyor.


Demokrasi ve eşitlik alanında önemli adımlar atılacak. Mecliste ve siyasette yeni başlangıçlar veya hızlıca ortaya çıkan gelişmeler yaşanabilir. Fikir yoğunluğu bireysel yaşamlarınızda fazlasıyla etkili olacak. Merkür’ ün Retro olduğu 21 Şubat tarihine dek tıkanıklar yaşanabilir. Merkür Retro yazımı buradan okuyabilirsiniz.


Yeniay’ ın yöneticisi olan Satürn gezegeni Uranüs ile kare açı yapıyor ve yeniayda Mars ile kare açı yapıyor, bu etkiler doğal afet risklerinin olabileceğiniz anlatmakta. Ani beklenmedik blokajlar ve ekonomik alanda beklenmedik dalgalanmalar yaşanabilir. Teknoloji alanında da ani gelişen engellenmeler meydana gelebilir. Sosyal medya, internet ve elektronik aletlerde sorunlar, kısıtlanmalar olabilir. Teknolojide yenilikçi ayarlamalar yapılabilir.


Yeniay a eşlik edecek olan Venüs Jüpiter kavuşumu şans ve fırsatları beraberinde getiriyor. İyilik ve yardımlaşma kazanacak. Kolektif için yapacağınız olumlu hareketler mutlaka evrenden size geri dönecektir.


Sevgilerimle



YaÄŸmur Buse Beydemir

Asa Dip. Isar Cap.








167 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page