top of page

Venüs Başak Burcunda ve Burçlara Etkileri

2- 28 ekim arasında Venüs Başak burcunda seyredecek. Bu transitin güncel etkilerini ve 12 burç üzerindeki yansımalarını sizler için yazdım. Keyifli okumalar dilerim.

Astrolojide gezegenlerin asaletli ve asaletsiz olduğu bazı durumlar vardır. Örneğin kendi burç yöneticiliğinde olmak asaletli iken, zarar gördüğü burçta olması asaletsiz sayılır. (başka yerleşim ve etkileşimler ile bu değişebilir. Zararı azalabilir artabilir vb.)


Venüs Başak Burcunda Neler Vaad ediyor?


Venüs başak burcunda hem düşer hemde üçlü yöneticiliğine sahiptir. Venüs aşk, sevgi, sosyal ilişkiler, politik, ikili ilişkiler, para, keyif veren şeyler, sanat ve estetik konuları ile ilgilidir. Başak burcu ise sevginin kabulleniş temasına aykırıdır çünkü sevgi kabullenmeyi, huzuru, uyumu, anlaşmayı ve birazda sineye çekebilmeyi ister fakat bu burçta yerleştiğinde sevgi sorgular, analiz eder ve memnuniyetsizlikler üzerine işlemeye başlar. bir şeyleri değiştirme ihtiyacı duyar. Oysa bildiğimiz üzere sevgi bu kadar eleştiriye memnuniyetsizliğe pek alışık değildir. İlişkiyi düzenlemek için ufak tefek ayarlamalar yapmak ve eksikleri görmek elbet güzeldir ama bu mükemmelleştirmek uğruna eleştiriler ve memnuniyetsizlik tarafına kaçtığında Venüs burada olumsuz çalışacaktır. Hiçbir şeyden memnun olmayıp yalnız başına kalmış biri gibi… bu yüzden iyileştirmeyi denemelisiniz bu şekilde sizin için en iyi olanı yapabileceksiniz.


İlişkilerimiz Nasıl Etkiler Altında?


Bu süreçte ikili ilişkilerimizde daha mesafeli, detayları gören, sorunların daha farkında olan, ufak detaylara takılan bir enerjide olacağız. Kısacası ilişkilerimizde çok kolay kusur bulmaya eğilimli olacağız, bir takım düzenlemeler ile işlerin daha yolunda gideceğini düşüneceğiz. Elbette başak düzenleme ilgili olduğundan ilişkilerimizi çekip çevirmek ve toparlamak için güzel bir zaman dilimi olacak.


Pandemi Süreci


İçinde bulunduğumuz pandemi süreci için çok güzel bir yerleşim olan bu transit sosyal mesafeye dikkat çekmekte ve titizliği, hijyen konularını ön plana çıkarmakta. Sevgi alışverişiniz mümkün olduğunca titiz olmak isteyeceksiniz.


Güzellik


Estetik alanında yoğun talep gündemde olabilir. Kişisel bakım ve güzelliğe talep artabilir. Kusur bulmak yerine ufak dokunuşlar için iyi bir zaman olacak. Memnuniyet çıtanızı huzursuzluk verecek çıtalara çıkarmamaya çalışmanızda fayda var. Detaylarda boğulmayın.


Venüs Başak Transiti ve Burçlar Üzerindeki Etkileri

Koç burcu: Sağlık, çalışma alanı, çalışanları ve çalışma ortamındaki kişiler ile iyi ilişkiler. Gündelik hayat içinde rahat bir akış söz konusu olacak. İş yerinden sempatik bir ilişki ya da partner ile karşılaşabilirsiniz. İş arayışındaysanız güzel bir iş teklifi alabilir ya da başvurunuzun kabul edildiği haberini alabilirsiniz.


Boğa burcu: Aşk, romantizm, hobiler, yaratıcılık, bireysel aktiviteleriniz, spor faaliyetleriniz alanında rahat bir akış söz konusu olacak. Yeni bir aşk hayatınıza gelebilir, karşınızdaki kişiye yoğun cinsel çekim duyabilir, flörtöz enerjilerin etkisi altında kalabilirsiniz. Varsa çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir, çocuk bekliyorsanız olumlu gelişmeler olabilir.


İkizler burcu: Ebeveynleriniz ile iyi ilişkiler içinde olabilirsiniz. Taşınma konuları gündemde ise bu sıralar olumlu gelişmeler devrede. Yerleşim yerinizi düzenlemek ve keyifli bir hale getirmek için iyi bir zaman. Arsa, emlak, toprak ve gayrimenkul alanında iyi gelişmelere açık olacaksınız.


Yengeç burcu: Yakın çevre, yakın akrabalar ile iyi sosyal ilişkiler kurabilirsiniz. İletişim, yazma çizme becerileriniz, kurslar ve kısa yolculuklar alanında iyi gelişmeler yaşanması mümkün. Varsa öğrencileriniz ya da çok yakın olduğunuz kişilerden birinin size karşı duygusal hisleri ortaya çıkabilir.


Aslan burcu: Parasal olarak çok güzel bir etkileşim. Yatırım, birikim ve maddi düzenlemeler için olumlu gelişmeler devrede olacak. Alım satım yapabilir, taşınabilir eşyalara sahip olabilirsiniz. Keyif veren şeylere harcamalar yapabilirsiniz. Öz değer açısından olumlu bir etkileşimdir.


Başak burcu: Keyifli ve olumlu etkilere maruz kalacaksınız bu da haliyle dışarıya gösterdiğiniz enerjinize yansıyacak. Çevrenizdeki insanlar sizin bu sıra ne kadar sempatik biçimde değiştiğinizden bahsedebilir. Bir aşk ve sevgili ayağınıza gelebilir. Kişisel bakım, estetik ve sanatsal konularla daha çoğun şekilde ilgilenebilirsiniz.


Terazi burcu: Romantik bir mesele arka planda kalabilir. Platonik aşk yaşayabilir ya da platonik şekilde sevilen kişi olabilirsiniz. Keyifli, parasal konuları ve sosyal ilişkilerinizi iç dünyanızda gözden geçirebilir bunlar için bazı düzenlemeler yapıp güzelleştirebilirsiniz. Kaynağı belirsiz mucizeler gelebilir. Sağlık açısından olumludur. Meditasyon ve bilinçaltı iyileştirmesi için güzel zaman.


Akrep burcu: Geleceğe yönelik umutlu bir süreç olacak. Sosyal çevreniz, katıldığınız kalabalık guruplar içinde ve arkadaşlarınız arasında güzel etkiler yaşayacaksınız. Arkadaşınız aracılığı ile yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da bu partneri sosyal çevrenizde bulabilirsiniz. İşinizden kazanımlarınız açısından olumlu bir etkileşimdir. Keyifli gurup aktiviteleri yapabilirsiniz. Üye olduğunuz vakıf ve dernekler açısından güzel bir süreç.


Yay burcu: Hedeflerinize giden yolda olumlu etkiler altında olacaksınız. Bu süreçte terfi alabilir işinizde yükselebilirsiniz, kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. .Toplum içinde daha sempatik bir görünüme sahip olacak ve insanlar üzerinde olumlu etkiler bırakacaksınız. İşiniz için daha fazla sosyal ilişkiler kurmak durumunda kalabilirsiniz. İş verenler ile iyi etkiler devrede.


Oğlak burcu: Yabancılar ile ikili ilişkilerinizde pozitif gelişmeler devrede olacak. Ufkunuzu geliştirecek olumlu durumlar meydana gelebilir. Sosyal medyadan yeni bir flört edinebilirsiniz. Sosyal platformlardan parasal konuları takip edebilirsiniz. Evlenip ayrılmış biriyseniz yeni bir aşka sıcak bakabilirsiniz. Yeni bir kursa katılmak, ulvi bir eğitim almak ve yüksek öğrenim açısından olumludur. Uzun yolculuklarda kolaylık yaşayabilir ve bu yolculuklarda yeni biri ile tanışabilirsiniz.


Kova Burcu: Geri ödemeler açısından güzel bir etkileşimdir. Kredi, borç, yapılandırma ve borsa, finans alanında olumlu gelişmeler devrede olabilir. Müşterek kazanımlarınızdan yana fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ortak kazanımlarınızda bazı olumlu düzenlemeler yapabilirsiniz. Ortağınız veya partneriniz açısından maddi olarak olumlu durumlar yaşanabilir. Miras konuları gündeme gelebilir.


Balık burcu: Aşk hayatınızda olumlu etkiler yaşayabilirsiniz. Karşınıza ilginizi çekecek ve gönlünüzü kazanacak biri çıkabilir. Var olan ilişkinizi evliliğe taşıyabilir, evlilik teklif edebilir ve teklif alabilirsiniz. Ortaklık anlaşmaları için olumlu bir süreç. Davalarınız ve politik konular için memnun edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. İyi bir avukat bulabilir veya avukatınızdan güzel haberler alabilirsiniz. Bir kadın figürü ile rekabet içinde olabilirsiniz.



Gökyüzünün en güzel etkileri üzerinize olsun

Sevgiler.

Yağmur Buse Beydemir



Daha fazla yazı için beğenip abone olmayı ve beni sosyal medya platformlarından takip etmeyi unutmayın.










874 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page