top of page

26 Aralık Halkalı Güneş Tutulması


2019 YILININ SON GÜNEŞ TUTULMASI


Oğlak burcunun 4 derecesinde (08:12) gerçekleşecek olan halkalı Güneş tutulması bizlere düzen kurmak ve sorumluluk almak konularında başlangıçlar yapmanın gerektiğini, iş ve çalışma hayatında insiyatif alabilmek gerektiğini bunu yaparken sert ve zorlu etkiler altında olabileceğimizi göstermekte. . Hem yeni bir düzeni inşaa etmek gerekirken hemde bu yolda zorluklarla başa çıkabilme gücüne sahip olmak gerekecek. Oldukça soğu ve katı kurallar içinde bunalabilir artık bu şartların değişmesini isteyebiliriz. Kalıplaşmış yapıların artık hayatımzda yer almasından bunalıp yeni başlangıçları zorda olsa en büyük acılar göze alarak yapmaya kalkışabilir bunun yükü altına girebiliriz. Yük olanın hayatınızdan çıkması için yılın son tetikleyicisi niteliğinde olacak, aynı zamanda sağlam olanın hayatınızdaki kalıcılığı ve hayatınızı yapılandırıcılığı da bu süreçte netleşecek.

Tutulma esnasında Yay burcu yükseliyor olacak, evrensel, dini, ilahi, uluslar arası konular, yabancılarla ilişkiler, ticaret, basın yayın konuları, televizyon ve radyoculuk gibi medya kapsamında olan konuların ön plana çıkacağı ve akabinde bunların ne şekilde biçimleneceğini bize Jüpiter açıklıyor. Yakın zaman önce evrensel paranın temsilcisi olan Jüpiter Oğlak burcuna geçti 12 aylık süreçte etkili olmak üzere burada seyredecek ve düşüşte olduğu pozisyonda maksimum iyiyi göstermeye çalışacak. Ekonomik durumlardaki sansasyonel gelişmeler basın ve medya kanallarıyla evrensel biçimde kendini gösterebilir beklenmedik inişli çıkışlı durumlar yaşanabilir. Para ve gelir konularında yeni adımlar atılabilir bunların haberleri medya aracılığıyla verilebilir. İlk olarak ekonomik konular gündeme oturarak kendini gösterebilir.

Halkalı Güneş tutulması Oğlak etkilerini son derece maksimuma çıkararak uzun bir dönemi etki altına alacak. Resmi kurumlar, devlet adamları, devlet işleri, iş adamları, politikacılar, girişimciler, çalışma sektörü inşaat sektörü , inşaat projeleri, inşaa etmeye sistem kurmaya yönelik sektörler burada etki altında olacak. İşler ne şekilde yürütülüyorsa eğer ki temele sağlam harç katılmadıysa bu alanlarda ciddi hasarlar oluşabilir, harç sağlam atıldıysa hiçbir zorluk öyle kolayca yerinden sarsamayacaktır. Bu ilişkilerimiz ve bireysel yaşantılarımız içinde geçerli olacak. Tutulmanın dispozitör'ü; Despot öğretmen Satürn gerçeklik regallik ve mümkün olduğunca somuta ihtiyaç duyuyor bu enerjiyi evrene yayıyor olacak. Gerçek ve sağlam yapılar güçlü bir şekilde ayakta kalırken, güçsüz olanın fazlasıyla endişe duyacağı, kaderin oyunlarına takılacağı hayli zorlu dönemler geliyor. Tutulma yanlış bir düzende ilerleyişin bitişlerine gebe siz siz olun ne inşaa ettiyseniz ondan emin olun ve savunduğunuz arka çıktığınız şey her ne ise ileride size ne vaad edebilir iki kere gözde geçirin.

Acelecilik ve bir şeyleri sağlama alma gayesi ile atılan adımlarda yukarıda yazmış olduğum şekilde iyi bir harç hazırlanmadığı sürece en ufak sarsıntı da hasarlar söz konusu olabilir.



OLASI DOĞAL AFETLER

Ülke genelinde çok önemli bir konuya değinmek gerekiyor. 26 09 2019 Silivri'de gerçekleşen 5.8' lik deprem esnasında Güneş 3 derece Terazi ve Chiron 3 derece Koç burcunda karşı karşıya gelmişti. Şimdi Güneş tutulmasında 1 derece tolerans ile 90 derecelik açı kapsamında bu derece tetiklenecek ki bu tutulma başlı başına da tetikleyici enerjileri barındırıyor. Benzer bir olay veya doğal afet ihtimaline ek medyaya yansıyacak, yankı uyandıracak nitelikte bir takım gelişmeler olma ihtimali de söz konusu olabilir.

Meteoroloji olarak, uzun zamandır soğumayan havalar sonunda kışa teslim olacak ve soğuk Güneş'in Oğlaktaki ilerleyişi ile iyice kendini göstermeye başlayacak.

Yazan Hazırlayan: Yağmur Buse Beydemir




27 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page