top of page

7 - 14 Mart Haftası Astrolojik Yorum

PAZARTESİ

Haftaya ani beklenmedik gelişmeler ile başlıyoruz. Bugün özellikle güven ihtiyacı duyduğunuz konularda aradığınız garantileri bulamayabilirsiniz.Finansal anlamda ani gelişen durumlar olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde şans ve fırsatlara açık enerjiler devrede olacak, önemli kişilerden destek alabilirsiniz. Eğitim ve ulaşım anlamında iyi gelişmelere açık. Akşam saatlerinde kendinizi tanıtma, göstermek için iyi bir zaman dilimi, eril figürlerden ya da otorite figürlerinden yana destek görebilirsiniz. Gece yarısı ilerleyen saatlerde biraz kasvetli hissedebilirsiniz, planlama yapmak daha iyi olacaktır. ( Ay Satürn kavuşumu 00:55 - 8 Mart Salı)


SALI

Sabah erken saatlerde ruhsal enerjiniz yükselecek, olumlama vb aktiviteler de bulunabilirsiniz. İçinizde dolup taşanları bir kenara atmak affetmek için iyi bir zaman olabilir. Fedakar ve yardımsever yüksek maneviyatlı enerjiler devrede olacak. Akşam saatlerinde yapacağınız görüşmeler için gergin etkilere açık olacak, anlaşmazlıklara ve fikir ayrılıklarına dikkat. Öte yandan yine akşam saatlerinde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Yapmak istediğiniz yenilikler var ise harekete geçebilirsiniz. Ay istanbul saatiyle 17:34’ den itibaren, 21:39’ a kadar boşlukta olacak bu süreçte toparlanması gereken işlerinizi değerlendirebilirsiniz, önemli girişimler açısından uygun olmayabilir.21:39 itibariyle ay ikizler burcuna geçiyor iletişim ve haberleşme konuları maksimumda öne çıkacak.



ÇARŞAMBA

Salı günün çarşambaya bağlandığı gece girişim ve ikili ilişkiler açısında uyumlu ve güzel enerjiler devrede olacak Çarşamba gününün ilk yarısı boyunca etkileri yayılacak.

Akşam saatlerinde, yaraları sarmak için önemli adımlar atılabilir. Şifalanma enerjisi etkili olacak. Gün genelinde ay ikizler burcunda ilerliyor olacak, haberleşme ve iletişim ön planda olacak.



PERŞEMBE

Çarşambayı perşembeye bağlayan sabah saatlerine doğru (perşembe günü) 10 mart saat 04:32’ de merkür balık burcuna geçiyor. İletişimin daha anlayışlı ve duyarlı olacağı, karşılıklı empatiyi bulmanın kolay olacak. Özveri ve fedakarlığın iletişim kanalıyla öne çıkacağı bir süreç olacak (7 Mart 2022' ye kadar.)

Öğlen saatlerinde, otorite figürleri ile gerilim içinde olabilirsiniz. Kadın erkek çekişmesi, halk ve yönetim çekişmesi söz konusu olabilir. Yine öğlen saatlerinde olgun ve önemli kişilerden yardım görebilirsiniz. Resmileştirmek istediğiniz bir işiniz varsa sakin kalarak işlerinize odaklanmalısınız. Akşam saatleri hayal kırıklıkları ve yanılgılara açık olacak.

İstanbul saati 19:42’ den itibaren ay boşlukta olacak, önemli işleri bu saatlere sıkıştırmasak daha iyi olur.


CUMA

İstanbul saatiyle 10:24’ de ay yengeç burcuna geçiyor, evcimen, besleyici, empatik enerjiler daha fazla öne çıkıyor. Yemek yapmak, aileyle zaman geçirmek duygusal anlamda tatmin edici olabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmeye vakit ayırabilirsiniz. Öğleden sonra fikir alışverişleri, iletişim, haberleşme alanında güzel bir zaman dilimi olacak. Bunu sevdiklerinizle iletişime geçmek için değerlendirebilirsiniz.


CUMARTESİ

Sabahın erken saatlerine stresli bir enerji ile başlıyoruz. Eylemlerimiz duygusal yaralanmalara sebep olabilir. Zor bir durumu çözmek için büyük çaba göstermek üzere harekete geçilebilir. İçinde bulunduğumuz durumun yaralarına biraz olsun yardımcı olmak adına insani bir takım girişimler söz konusu olabilir. Akşam saatleri çok faydalı etkileşimler devrede olacak ilerlemeye şans ve fırsatlara açık. Yapılmak istenen yolculuklar açısından da olumlu. Bu savaş sürecinde hala tahliye olamayanlar var ise onlar içinde olumlu bir zaman olabilir. Eğitim alanında iyi bir gelişme yakalayabilirsiniz. Yeni bir kursa başlamak için bunun planını oluşturmak için iyi bir zaman olabilir.



PAZAR

Sabah erken saatlere güzel enerjiler ile başlıyoruz. Otorite figürlerinden destek göreceğiniz, eril figürlerle olumlu ve rahat enerjilerin akışının söz konusu olduğu bir güne giriş. Önemli otorite figürleri ve liderlele ilgili olumlu bir takım gelişmeler yaşanabilir. Takip eden sabah saatlerinde, içsel alana dönmek, ibadet etmek, meditasyon yapmak vb şeyler yapmak için iyi bir zaman. Affetmek için de aynı şekilde. Bir alışkanlığınızı bırakmak isterseniz sabah saatlerinde buna odaklanabilirsiniz bu konuda destek almaktan çekinmeyin. Akşam saatlerinde kendinizi baskı altında hissedebilir ve takıntı eğilimler gösterebilirsiniz. Yoğun manipülatif enerler söz konusu olacak, kavga, gerilim, stresli anlaşmazlık, fikir ayrılıklarına karşı dikkat etmekte fayda var. İstanbul saati ile ay 18:44’ de boşluğa giriyor saat 22:31’ e kadar boşlukta olacak önemli işler için çokta kullanılabilir değil. Ay 22:31’ de aslan burcuna geçiyor, sevilme, övülme, beğenilme ve ilgi ihtiyacınız artabilir. Kendinizi göstermek, ispatlamak ve alkış almak isteyebilirsiniz. Enerji ve motivasyon yükselecek. Güç tutkunu olmaktan kaçınmalı.


Sevgilerimle

Yağmur Beydemir

ISAR CAP

Akademi Dersimiz Astroloji Kurucusu




86 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page