top of page

AMAN DÄ°KKAT !



Cumartesi gününün ilerleyen saatlerinde zorlayıcı açılar hakim iyi kullanımda ihtiyaçlarımızı hayata geçirebilir güçlü yönlerimizi ortaya koyabiliriz hareket geçmek spor vb aktivitelere dikkatli olmak şartıyla çok zorlamamak şartıyla zaman ayırmak için uygun olabilir. Bulunduğunuz ortam ve mekanlarda sizi değil de başkalarını savunan kişilerin daha da ilerleyen saatlerde canınızı iyice sıkmasına izin vermeyin. Boş konuşup kendini iyi gibi gösteren kişilerin duygularınıza zihninize hafızanıza zarar vermesine izin vermeyin. Baktınız yıprandığınız bir ortam zorlamayın varlığımızın ne kadar değerli olduğunu incineceğimiz yerlerde bir an olsun o güzel zamanımızı harcamamız gerektiğini hatırlayın . Tekamül bu yönde olabilir elbet o zaman için en az duygusal hırpalanmayla işin içinden çıkmak kardır derim.

Kadın figürleriyle münakaşaya girmemeye çalışın. Özellikle kadınları temsil eden ay hayli zarar gören pozisyonda olacağından kadınlarada tavsiyem mümkün olduğunca kendinizi muhafaza edin,gerek duygusal gerek fiziksel.Ay ın temsil ettiği oteller aile ortamları aile içi konular araçlar araba galerileri,beslenme konuları da bu gökyüzü açılarndan etkilenebilir.

Siz bilinçli ve farkında olursanız gezegenleri olumlu yönde çalıştırabilirsinz.

Hareket ihtiyacımızı tüm gücümüzle karşılayıp ardından ciddi olduğunu düşündüğümüz bir alana odaklanmak kafayı koymak içinde gayet uygun bir zaman dilimi olacak. Kendi amacın doğrultusunda hareket etmek ve seçmek senin elinde.

Herkes kendi hayatının başrolü...


6 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page