top of page

Aslan Burcunda Dolunay ve Burçlara Etkileri

Aslan Burcunda Dolunay

28 Ocak saat 22:16' da 09 derece 05 dakika Aslan

Dolunay adı altında bir takım konuların hasat döneminin geldiğini anlatıyor. Aslan Dolunay’ında her zamankinden fazla ilgi görmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Dikkat çekmek isteyebilir içinizi dışınıza yansıtabilirsiniz. Ego pohpohlanmak isteyebilir ve bu alanda duygusal ihtiyaçlar artabilir, gösteriş ön planda olabilir. İstekler gerçekleşmez ise asi ve sert tavırlar sergileme eğiliminde olabilirsiniz. Duygular taşkın bir hal alabilir. Duygusal karşılıklar almak istiyorsanız, yalnızca ben değil, biz diyebilmeli ve birlikte hareket edebiliyor olmalısınız. Talep etmeden önce başkaları için ne yapmış olduğunuz önemli bir faktör. Bilgi birikimi oluşturulması ve bu alanlarda epeyce sorumluluk alınması gereken bir dönem. Bilgi birikiminize, şifrelerinize, datalarınıza da ayrıca şimdiden gerekli güvenlik önlemlerini getirmelisiniz. İki arada bir derede ve baskı altında kalmak isyankar tavırları beraberinde getirebilir. Hem kendini için hem karşınızdaki kişi için toleranslı olmaya özen göstermelisiniz.


Sağlık

Dolunay aslan burcunda iken; Kalp sağlığınıza, omurganıza, sırtınıza, gözlerinizde oluşabilecek rahatsızlıklara (alerji vb), salgınlara ki içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde ekstra dikkat etmek gerekiyor, ateşli hastalıklara karşı dikkat etmekte fayda var.


NOT: Kalp kırıklıklarına ve duygusal kırgınlıklara da ayrıca dikkat etmeli. Kırmayın kırılmayın.


Dolunay Dünyayı Nasıl Etkiler

Tüm dünyaya etkileri açısından özellikle yöneticiler ve halk arasında ters düşmelerin olabileceği, halkın bireysel görüşlerini ve keyfi eylemlerini talep edeceği, kişilerin eğlence ve keyif veren aktivitelere olan ihtiyaçlarını talep edeceği ve bunun için bazı aykırı davranışlarda bulunabileceği olasıdır. Günümüz doğasına bu hayli uygundur. Hali hazırda kısıtlanmalar halk tarafından dünya çapında büyük baskı yaratmıştır ve artık halk bireysel olarak keyifli zaman geçirmeye, kendini dış dünyaya göstermeye ihtiyaç duymaktadır. İşte tam olarak bu durumun tetikleneceği ve bireylerin artık kısıtlanan özgürlükleri karşısında tepkili olacakları bir süreç olabilir. Otoritelerin bu durumlar karşısında sabit fikirli davranacağını söylemek mümkün. Özgürleşmeye giden yolda az daha sabretmek gerekiyor. İki arada bir derece kalmak sinir stres yarabileceği gibi, ani çıkışlar, baş kaldırışları da, isyanları, kargaşa ve kaos ortamlarını beraberinde getirebilir.



Aslan Dolunay' ı Burçlarınızı Nasıl Etkileyecek

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim.


Koç Burcu

Aşk, romantizm, hobiler, eğlenceli aktiviteler, sanatsal aktiviteler, bireyselliğiniz ve varsa çocuklarınızla ilgili alanlardan etki alacaksınız. Bu alanlarda hareketlenmeler ve netleşme yaşanabilir.


BoÄŸa Burcu

Ev, yuva, aile, yaşam alanınız ve ebeveynleriniz ile ilgili durumlar gündeme gelebilir. Evliyseniz eşinizin işiyle ilgili konular gündeme gelebilir. Bu alanlarda hareketlilikler ve netleşen durumlar gündemde olabilir.


Ä°kizler Burcu

Yakın çevre, yakın arkadaşlar, komşular, akrabalar, iletişim, yazma, konuşma, anlatma, kurslar, öğrenciler, kardeşleriniz ve kısa yolculuklarınız ile ilgili durumlar ön plana çıkabilir. Bu alanlarda hareketlilik yaşayabilirsiniz.


Yengeç Burcu

Maddi kaynaklarınız ve finansal durumunuzla ilgili bir takım netleşmeler yaşayabileceğiniz gibi, bu alanda hareketlenmeler de meydana gelebilir. Kazanımlarınız ile ilgili durumlar ön planda olacak.


Aslan Burcu

Hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bireysel olarak istedikleriniz ve yeteneklerinizle ilgili konular ön plana çıkacak. Motivasyonunuz etkilenecek, kendinizle ilgili önemli kararlar açısından hareketli bir dönem.


BaÅŸak Burcu

Kendi iç dünyanıza çekilmek ve izole olmak isteyebilirsiniz. Günlük hayatın koşturmacasından uzak sakin zaman geçirebilirsiniz. Gizli düşmanlıklara karı dikkatli olmakta fayda var. Sağlığa dikkat.


Terazi Burcu

Sosyal çevre, arkadaşlar, kalabalık guruplar içinde yer almak, işinizden gelen kazançlarınız ile ilgili durumlar gündeme gelebilir. Bu alanlarda hareketlenmeler yaşamanız ve önemli kararlar almanız olası.


Akrep Burcu

İş, kariyer, meslek hayatınızda ve hayat amaçlarınıza yönelik bir takım kararlar alabilirsiniz. Bu alanlarda hareketlenmeler olabilir. Partnerinizin ev ve ailesi ile ilgili durumlar gündeme gelebilir.


Yay Burcu

Yurt dışı bağlantılar, uzun yolculuklar, yüksek öğrenim, eğitim, hukuk, adalet temaları ön plana çıkabilir bu alanlarda hareketlenmeler ve bazı netlik kazanma durumları gündeme gelebilir. Felsefi ve dini konulara yönelebilirsiniz.


OÄŸlak Burcu

Alacak verecekler, geri ödemeler, borçlar ve kredi ile ilgili durumlar gündeme gelebilir. Mali anlamda bazı kararlar alabilirsiniz. Hisse bono yatırım ve ortak kazanımlarınız ile ilgili olarak bazı kesinleşen durumlar meydana gelebilir.


Kova Burcu

İkili ilişkiler, ortaklıklar, birebir verdiğiniz hizmetler alanlarında bir takım hareketlenmeler ve tamamlanmalar gündeme gelebilir. Partnerinizde ilgili durumlar ön plana çıkabilir. Bekar iseniz evlilik konusu gündeme gelebilir.


Balık Burcu

İş ve çalışma hayatınızla ilgili konular ön plana çıkacak. İş başvurusu yaptıysanız geri dönüş alabilirsiniz. Gündelik hayatın koşuşturmasında yer alacağınız bir dönem Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.



Tüm dünyada pandeminin bitmesi dileklerimle,


YaÄŸmur Buse Beydemir

Asa Dip. Isar Cap.



Güncel yazılar için takipte kalmayı ve beğenmeyi unutmayın.


Danışmanlık için Mail dersimizastroloji@gmail.com



455 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page