top of page

Astroloji, Kripto Para ve Finans

Finansal anlamda çok önemli bir tutulma

Çok önemli bir denk geliş bize büyük mesajlar veriyor.

Tutulma anında Venüs ve Uranüs gezegeni arasındaki üçgen açı hemen hemen yeni kesinleşmiş ve derece bazında aynı olacak. Venüs tutulmanın yöneticisi olduğu için bu çok önemli. Özellikle teknolojik yatırımlar için büyük gelişmelerin olabileceğine işaret ediyor, beklenmeyeni bekle diyen bir enerji söz konusu.


Büyük artış ve yükselişler bu tutulmayla gelebilir, öte yandan ters etki etme ihtimalini de unutmamak gerekir sert düşüşlere de dikkat. Harita bize yatırımlarımız ve atılımlarımız konusunda sakin olmanın fayda getireceğini vurguluyor.

Jüpiter' in tutulma anında Apeks' te olması tutulmadaki stresin finansal konulara yansıyacağını anlatıyor. Jüpiter Kova burcunda ve bu kolektif bir şey, yani yaşanacak finansal sorunlar yalnızca bulunduğumuz bölge için değil evrensel olarak stres barındırıyor olacak.


Tutulma boğa burcunda boğa burcu parayı temsil eder ve tutulmalar başlı başına ani beklenmedik olayları anlatırlar. Tutulmalar bizlerin hayatında kimi zaman iyi olabilen kimi zaman zorlayıcı olabilen sürprizleri getirirler burada parasal büyük gelişmeler mevcut.


Ekonomik açıdan genel olarak zor bir dönem, fakat ekonominin teknolojik tarafı açısından işler farklı olabilir. Dünya ekonomisiyle ilgili olarak, dünya genelinde bir kriz süreci olabilir. Bu krizlerin gündeme gelmesiyle birlikte, gıda temini, üretim ve benzeri konularda sorunlar, aksamalar yaşanabilir. Yani asıl kıtlık, kıtlıktan değil ama arka planında finansal krizlerin olmasından kaynaklı oluşabilir.


Yatırım tavsiyesi değildir.


Eskinin tarlası şimdinin kriptosu mu?

Eskiden insanların az paraya toprak alma şansı oluyordu ve bu topraklar oldukça değerlendi, mega kentler kuruldu, yaşam alanları çoğaldı, neticede arsalar tarlalar eskilerin çoğuna finansal anlamda büyük güç oldu.

Bu örnek bana şunu anımsatıyor, eskinin tarlası şimdinin coinleri…


Günümüz dünyasında artık bir toprağa az para ile sahip olmak neredeyse imkansız. Başlı başına ileride zenginlik vaat edecek toprakların fiyatları zaten en üst seviyelerde, yani bu yatırım çokta herkesin imkanı olan bir şey değil.


Şimdi günümüze gelelim, günümüzde çok küçük fiyatlı dijital paralara yatırım yapmak çok kolay ve geçtiğimiz son on yılda bu piyasanın büyüyüşü görmezden gelinemez bir hal aldı. Yeni neslin böyle bir umudu var, küçük yatırımlar tıpkı zamanında küçük fiyatlarla toprak alımı gibi, ve sonrasında küçük yatırımlar, toprağın zamanla değerlenmesi gibi değerlenecek mi?


Ne dersiniz, zamanın toprağı şimdinin kriptosu olmuş olabilir mi? Küçük yatırımlar uzun zaman sonra kişileri yukarılara çekebilir mi?



Satürn Kova Süreci Ve Dijitalleşme

İçinde bulunduğumuz süreç bize teknolojiyi öğreten ve entegre olmayı öğreten bir süreç işte bu süreç Satürn kova süreci. 7 Mart 2023' e kadar bu böyle.


Kendinizi teknoloji hakkında her anlamda geliştirmenizi öneririm, mutlaka bilgi donanımına sahip olmalısınız. Çünkü şuan öğrenilmesi gereken en önemli şey teknolojik konulara entegre olmak, bundan sonra çağın gerisinde kalan zorlanacak….


Finansal zorluklar ve fiyat artışları

Emekçiler ve çiftçiler emeklerinin karşılığını alamayabilirler, yani hem gıda zinciri hem üretim zinciri evrensel bir finansal kriz zincirinin içine girebilir.

Ani beklenmedik zamanlar ve fiyat artışları da gündemde yerini alabilir.




Her şeyin gönlünüzce olması dileklerimle

Sevgiler.

Yağmur Beydemir

ISAR CAP.


273 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page