top of page

Boğa Burcunda Güneş Tutulması - Double Tutulma!

Double Tutulma!

Boğa burcunda güneş tutulması


30 Nisan 23:28’ de (İstanbul saatiyle) Boğa burcunun 10 derece 28 dakikasında kesinleşecek olan bu güneş tutulmasının etkilerinin içerisindeyiz ve önümüzdeki 1 yıllık süreç boyunca da bu etkileri hissediyor olacağız.



Tutulmaya eşlik eden Uranüs gezegeni tüm garantileri bir kez daha sarsıyor

Tutulma hali hazırda ani beklenmedik etkileri devreye sokarken üstelik Uranüste işin içine karışıyor, Double bir tutulma yaşayacağız. Boğa burcu enerjisinin güven arayışı, sahiplenme arzusu ve maddi güvence arzusu bu dönemde önemli bir testen geçiyor olacak. Ekonomik anlamda ani beklenmedik denge değişikliklerine hazır olmak gerekiyor. Tutulma kuzey ay düğüm tarafında bu biraz olsun iyicil etkilere işaret edebileceği gibi, tutulmanın güçlü etkilerini de arttırıyor olacak. Gizli şifre elinizdekilerin değerini bilin yönünde. Bu dönem sahip olduklarınıza daha sıkı sarılmalısınız, uğruna savaşmayı göze aldığınız şeyler sizi kayba uğratabilir. O yüzden sakince düşünüp uzun dönemli istikrarlı adımlar atmalı ve kararlar vermelisiniz. Harekete geçmek istediğiniz ama bir türlü geçemediğiniz, o sizin için çok önemli olan şeyin artık zamanı gelmiş olabilir, biz adımı atmamak için zorlasakta tutulmalar bizleri hadi diye iten etkilerdir. Tutulmalar bize bazı şeylerin zamanının geldiğini bizleri o şeyin içine iterek gösterir. Sahip olmak, kazanmak istediğiniz ve elde etmek istediğiniz şey her ne ise işte bunun için bir çılgınlık yapmanın vakti geldi. Siz hazır olmasanız bile, gökyüzü artık hazır.

Ayrıca huzurlu hissedeceğiniz yerlerde veya doğada vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz.


Sağlık ve beslenme

Boğa burcu boyun boğaz bölgesi ile alakalıdır bu bölgeleri korumakta fayda var, soğuk içmemek vb gibi. Aynı zamanda yeme içme denince Boğa burcu akla gelir, kilo almak, kilo vermek, sağlıklı bir sürece girmek ya da sağlıklı beslenme yolundan sapmakta bu dönemde karşımıza çıkabilecek etkiler arasında. Yemeğe aşırı meyilli bir hal söz konusu olabilir, özellikle kilo sorununuz varsa plan dışı besin tüketimine dur demeyi bilmelisiniz, çünkü beslenme hissiyatının doruklara ulaşabilmesi söz konusu bu da size fazla kilo olarak geri dönebilir.


Uçaklar ve teknoloji dünyası

Teknolojik konulara yönelik girişimler, dijital paralarla ilgili önemli gelişmeler ve uçaklarla ilgili haberler de önemli bir yer tutacak. Özellikle uçuşlarda ekstra önlem almak daha fazla kontrollü ve dikkatli olmak, riskli bir durumu çözmeden uçmamak çok daha iyi olacak. Olası uçak arızaları, uçuşlarda yaşanabilecek arızalar, kazalar vb şeylerle ilgili riskli durumlar önceden tespit edilmeli, çünkü Uranüs uçakları çok yakından ilgilendiriyor.


Yeni bir iletişim sistemi, yeni bir teknoloji, uydu vb bir sistem ortaya çıkabilir. Elektrik ve elektronik konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Elektrik çarpmalarına dikkat. Arıza vb durumlar gündeme gelebilir.


Deprem riski! Varlıklarınızı koruyun

Tabiki Uranüs’ ün içinde olduğu tutulmadan söz ederken deprem riskini atlayamayız. Toprak elementinde olan bu tutulma yer altında ani beklenmedik hareketlerin artmasına işaret ediyor. Sarsıcı bir etkiyi ne yazık ki beraberinde getiriyor.

Güvendiğimiz, sırtımızı yasladığımız ne varsa şimdi bu kadar güvenmek ne kadar doğru bunu sorgulayabilirsiniz ya da sorgulayacağınız süreçlerin içine çekilebilirsiniz. Varlıklarınıza, harcamalarınıza, birikimlerinize, değer verdiğiniz her şeye gözünüz gibi bakmanız gereken önemli bir zaman.


Bilinçaltınızın kurbanı olmayın

Uranüs Menkar sabit yıldızıyla kavuşuyor, oldukça zorlayıcı. Bilinçaltınızda siz farkında olmadan barınan olumsuz düşüncelerden kendinizi bir an önce arındırmalısınız, bu farkında olunamayan durumlar, eylemlerinizde sizi bile şaşırtacak olumsuz durumlar doğurabilir ve akabinde iş nasıl bu hale geldi dedirtebilir. Negatif enerji yayan insanlardan mümkün olduğunda uzak durmakta fayda var. Kontrol mekanizmanız her zamankinden çok değerli olacak.


Sulardan gelebilecek tehlikelere dikkat!

Havaların da ısınmasıyla birlikte deniz kazalarına dikkat.


Mars desteÄŸi

Tutulmaya olumlu destek veren Mars hayalleriniz için sizi harekete geçirecek birilerinin varlığına işaret ettiği gibi, bunu kendinizin de yapabileceğini göstermekte. Bu size daha güçlü hissettirebilir, inancınızın gücü ve hayalleriniz uğruna verdiğiniz savaşlar istediğiniz düzeni oturtmanız ve güvenli alanınızı oluşturmanız konusunda olumlu etkiler taşıyor olacak.


Tutulmanın yöneticisi Venüs aşka çağrı yapıyor

Bu dönemde hayallerinizin aşkıyla karşılaşmanız da olası, masalsı bir aşk macerasına ne dersiniz? Hali hazırda var olan ilişkinizde güzel bir adım atabilirsiniz, öte yandan kimileri için vazgeçiş enerjilerini de barındırıyor ama bilin ki bu dönemde olması gereken olacak vardır bir hayır demek gerekiyor. İçinizde kuşku olan hiçbir yerde vakit kaybetmeyin derim.


Merkür gayet güçlü

Merkür bu esnada gayet güçlü bir konumda yer alıyor, ticaret, haberleşme, seyahatler açısından ve bireysel olarak ise karar almak, fikir üretmek, sosyalleşmek açısından oldukça verimli. Önyargıdan kaçınılması gerekiyor.


Sevgilerimle.

YaÄŸmur Beydemir

Isar Cap.


Beni Instagram' dan takip edebilirsiniz.

https://www.instagram.com/dersimizastroloji/






92 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page