top of page

Esktremist yönlerimiz canlanıyor.


Bir süredir akrep burcunda seyreden venüs nihayet daha yumuşak bir geçiş yaptı.Gece itibariyle yay burcu seyrinde içe dönük sevgi arayışındansa sevgiyi aşkı keşfetmeye açık olacağız. İçe dönüklük dışa dönüklüğe bürünecek.İlişkilerimizde,hobilerimizde,sanatsal faaliyetlerimizde,sevgi alışverişlerimizde kendimizi daha özgürce yansıtabileceğimiz bir zaman olacak. Aşkın sevginin maceracı yönünü tadacağız.İyi kullanımda yeni insanlar keşfetmek yeni bir aşka yelken açmak için güzel bir fırsat olabilir fakat abartılı kullanımda bu keşif arzumuz artabilir. Yeni insanlar yeni ilişkiler keşfetmeyi abartmak yenilikler yaşamayı abartmak aşırı uçlarda maceracı ve heyecan arayışında bulunmak bizi var olan gerçek ilişkilerimizden de uzaklaştırabilir. Pozitif kullanımda negatif kullanımda bizlerin elindedir bunu unutmayalım .

Biz ilahi düzen içerisinde neyi seçersek o yolda aydınlanırız.Venüsün yakınlaşan ilk açışı chiron ile olacağından en basitinden ilişkilerimizi şifalandırmakta mümkün olacağa benziyor. Kapalı kalmış yönleriniz açığa çıkmak için sabırsızlanıyor olacak.Bir coşku bir sevinç için içe sığmaması aceleciliği de beraberinde getirebilir,merkürün akrepte retro olduğu şu dönemde her ne kadar pozitif yumuşak bir sevgisel sanatsal estetik süreçten geçiyor olsakta coşkumuzu minimilize etmek tercihlerimiz doğrultusunda sakin karar vermek kafa karışıklıklarının önüne geçebilecektir. Asıl ihtiyaç duyulan şey,bu dönemde;değişim olacak.Yapımız değişimi arzulayacak arzular cinsel dürtüler bize keyif veren şeyler giyim kuşam estetik görünüşümüz hakkında yeni ufuklara doğru bakılabilecek ve bu alanlarda aynı zamanda kendimizi geliştirmemizde mümkün olacak. İkili ilişkilerimizden perspektifimizi geliştirecek birçok şey öğrenmek bu dönemde tam anlamıyla mümkün olacak.

Yine de dediğim gibi bir taraftan merkür retrosunu da unutma. Şimdi pozitifi değerlendir merkür retrosundan sonra emin ol. Vazgeçme kırma ve kırılma.

Yüreğine dokunduğumuz her insandan sorumluyuz unutma..

4 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page