top of page

Fomalhaut Sabit Yıldızı

Fomalhaut Güneş Kavuşumu



***Türkiye saati ile 21 Şubat 16:40’ dan 23 Şubat 16:40’ a kadar etkili olacak. Fakat en yoğun etkiler 22 Şubat 09:40’dan 13:40’ a kadar olacak. Bu saatleri mutlaka kendi inançlarınız doğrultusunda değerlendirin.


Genel Etkiler

Fomalhaut*** sabit yıldızı 4 büyük kraliyet yıldızından biridir. Güneyin bekçisi ve koruyucusudur. Baş Melek Cebrail ile ilişkilendirilir.


Neptünyen ve Venüs – Merkür karışımı bir doğası vardır. Neptünyen tarafı büyüleyici ve ayakları yerden kesen etkileri, büyük idealleri ve hayalleri ifade eder. Hayallerin gerçeğe dönüşeceğini, üstünlük, başarı ve yücelmeyi anlatan bu yıldız sizi dağın zirvesine kolayca çıkarabilir ancak o zirveye çıktıktan sonra ilerleyebilmek için yolda neleri ne şekilde değerlendirdiğiniz çok önemlidir.



Çıkarlarını gözettin mi?

Menfaat ön planda mıydı, yoksa fedakarca ilerlemeyi başarabildin mi, merhameti elden bıraktın mı? Menfaat gözetmeyen herkes için o zirveye tırmanışın sonunda ödüller ve yücelimler gerçekleşir fakat eğer ki bastığın dalları kırdıysan çıktığın yükseklerden çok hızlı biçimde düşme riskin var. ( Tüm bu etkiler doğum haritanızda Fomalhaut sabit yıldızı var ise daha çok etkilidir.) Yani yıldız bize diyor ki hayallerine giden yolda kimseyi kurban etme ve kendin de kurban olma herkese hakkını ver sonrasında elde edeceğin başarı ilahi ve kalıcı olacak. İlahi enerjilerin eli başarılı olmanız yönünde sizi destekleyecek, fakat iyi kalpli olmak ya da olmamak sizin iradenize ve seçimlerinize kalmış. Şansınızı hayra kullanın.


Dilekler ve Arzular

Bu süreçte aşk için dilekler dileyebilir meditasyon yapabilir ve ibadet edebilirsiniz. İlahi olanın desteğini isteyebilirsiniz. Kötü enerjilerden arınmak ve nazar çıkarmak için dualar edebilir tercihen ritüel yapabilirsiniz. Belirttiğim sürelerde meditasyon, dilek çalışması, ibadet ve kendi inancınız doğrultusunda mutlaka bir şeyler yapın. Evren size dileğinizi vermek için büyük güç ile iş birliği yapacak. Bu enerjiyi çalıştırmak için bir yandan da bolca merhamet gösterin, empati kurun ve karşınızdaki insanları anlamaya onlara ilaç olmaya çalışın. Kimsenin sizi kurban durumuna düşürmesine ve yanıltmasına izin vermeyin. Bu bahsettiğim merhamet ve fedakarlığı en başta kendinize gösterin, bencil olmadan.


İmajinasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Hayal edin, zihin hayal ve gerçeği ayırt edemez bunun için gerçekleşmesini istediğiniz ne varsa (olumlu) hayal edin adeta gerçekmiş gibi. Dileklerinizi kaleme alın ve sözlere dökün. Çizin resim yapın ne istiyorsanız. Aşk istiyorsanız sevdiğinizin resmini ve sizin resminizi temsili şekilde çizin ve ellerinizi tutun. Sevdiğinizin sizi kucakladığını ve aranızda bir engel olmadığınız hayal edin. Bu yıldızın Merkür ve Venüs doğasındaki yönü Aşkını kaleme al diyen dilde çalışıyor. Dileklerini sembolikleştir ve çiz. Sözlere dök. Haberci rüyalar görebilirsiniz.


Size yük olanlardan arınmayı dileyin ve ilahi sisteme, evrenin gücüne güvenin. En önemlisi kendi enerjinizin gücüne güvenin.


Geçmişle savaşmayı artık bırakın. Yaşamınızdaki değişimlere izin verin ve yaşanmışlıkları kabul edin… Kendinizle barışın.



Tümü sonsuz evrenden hayrına olsun

Sevgilerimle


YaÄŸmur Buse Beydemir

Asa Cap. Isar Cap.







3.274 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page