top of page

Güneş Tutulması


2 Temmuz Güneş tutulması yengeç burcunun 10 derecesinde,kuzey ay düğümü tarafında gerçekleşecek etkilerinde çoğaltıcı ve artırıcı enerji hakim olacak.

Güneş tutulmaları yeni ay fazında gerçekleşmektedir, bu yeni ayın diğer yeni aylara göre çok daha kuvvetli bir etkisi olduğunu düşünün.Etkiler bir kaç ay öncesinden başlayarak 1 sene sonrasına kadar sürebilir tutulma esnasında illaki bir gelişme olmayabilir fakat 10 derecek yengeçin tetiklendiği alan hassaslaşacaktır ve daha sonra burdan geçen transit tetikleme yaparak etkiyi o alanda gösterecektir.

Öncü burçlar daha fazla etkilenecek yengeç oğlak koç terazi.

Yeni bir adım atmak,başlangıçlar yapmak,eskiye veda etmek ve yeni bir sayfa açmak için güzel fırsatlar oluşturalım. Hayalleri başlatmak için atılacak adımlar ya da duygusal yaklaşımlar güç kazanacak tutulma esnasında gezegensel olarak hava elementi eksikliği mevcut mental olarak geri planda kalabilir mantıklı düşünmeden hareket edebiliriz.Peki ya yengeç burcunda tutulma bize ne anlatıyor. Duygusal bağların ön planda olacağı,geride kalmış anıların yeniden gün yüzüne çıkacağı,eskinin şimdiyle bütünleşmesinin sağlanabileceğini,aile,kardeşlik, toprak,mal mülk,emlak gayrimenkul,yeme içme,sular,deniz aşırı işler,sağlık konularının gündemde olacağı görünmekte. Ay güneş yengeç birleşimi kad tarfında oluşu halkın yeni bir otoriteyi benimseyeceğini kad dan dolayı bu yeni otoritenin abartılabileceğini toplumun duygularının bu yönde çalıştığını göstermekte.

Özel hayatımızda sevmek sevilmek beslenmek ruhsal duygusal tatmin konularında taşların yerine oturması ve oturtulması ile alakalı iyi bir zaman. Süreçte acelecilikte söz konusu özellikle halkın bir lideri bir an önce tepeye çıkarma arzusu yeniay fazı itibariyle yeni bir lideri. Halk empatiye açık kucaklamaya açık görünmekte.

Bizler bireysel yaşamlarımızda yengeç temalarından biri olan geçmişe dönüp bakma duygusal davranış biçimlerine bürünebiliriz. Yengeç hassas ve kırılgandır geçmişle bir bütündür geçmişe bakmadan önüne bakamaz geçmişe özlem eski anılara özlem bu süreçte kendini belli edebilir ve bu özlenen konu her ne ise o yönde atılacak adım hayallerin yeşermesi adına şans olabilir.

15 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page