top of page

Jüpiter' in Oğlak Burcuna Geçişi veHaftalık Gökyüzü (2-8 Aralık Haftası Burç Yorumları)


2 – 8 Aralık Haftası Gökyüzü Bizleri ve Burçlarımızı nasıl etkileyecek? İşleri büyütme zamanı!

Yeni bir haftanın başlangıcı vesilesine ek olarak büyük iyicil Jüpiter’ in Oğlak burcuna geçişine denk geliyor. 12 aydır Yay Burcunda kendi asaletinde (gücünde) seyreden Jüpiter kendin doğasına çokta uygun olmayan bir alana geçiş yapıyor. Jüpiter’in temel amacı genişletmek, büyümek, yaymak, büyük alana yayılmak, elindeki koşulları daha fazla alana sunmak, daha geniş alana yayılmak.. Oğlak burcunun soğuk ve kuru doğası başta maddi koşulların önemli olduğunu anlatırken, sorumluluk ve düzen disiplin otorite çalışma hayatı gibi durumları,resmiyeti sembolize eder. Kuralları ve hiyerarşiyi barındırır. Gelecek 12 aylık bu süreçte devlet ve denetleme işlerinde iyileşmeler söz konusu olabilir, düzen ve sistemli çalışmalar alanında daha adil ve adaletli işleyiş sağlanabilir. Çalışma alanları, Çalışma sektörleri genişleyebilir, mevki ve statü arzusu artabilir, Kendi işimin patronu olmak istiyorum u her zamankinden daha çok duyabiliriz. Elini taşın altına koyma isteği artacak. Disiplin artacak, kontroller artacak, özellikle devletin halk ve sistemler üzerindeki kontrol mekanizmasında da ciddi bir artış görülebilir. Örneğin; İstanbul’ da yaşayanlar bilir, yollarda yeterli denetlemeler yok, çoğu araçlar,sürücüler ve hatta yayalar kurallara uymuyor. Bu alanlarda da ciddi düzenlemeler ve yeni politikalar gündeme gelebilir. Ki artık bazı sistemlerin yeniden gözden geçirilerek ortaya konması gerektiği kanısındayım. Yalnızca birilerinin yönlendirmesiyle değil, bireysel olarak kendi kendimizin sorumluluğunu ciddi bir şekilde almayı başarabilirsek gereksiz baskılar altında kalmaz her şeyi zamanında ve garantili bir şekilde teslim edebiliriz. Ne kadar garanti altında olacağız ve şartlarımızı ne kadar sağlama alacağız? İşte bu konularda gündemimizde olacak garanti arzusu zirvede ve sağlamcı yapılar kendini gösterir vazitte olacak. İçinde bulunulan ciddiyet ve resmiyet gerektiren her durumun temel yapısını sağlamlaştırmak için, çok çalışıp ilahi düzenin taktirine bırakmak hiçte fena olmayacak . Ektiğin işin tohumu büyüyecek ve ilahi düzen tarafından yeşertilecek, niyet beraberinde önemli rol oynuyor olacak . Jüpiter adil ve doğru olanı dürüst olanı istiyor, işin konusunda bir şeyleri abartacak olabilirsin fakat bunun yanı sıra bir o kadar doğrudan sapmamalı ve ne aldıysan onu eşit miktarda vermelisin. Genel olarak işleri büyütmek ve çalışma alanlarına yönelmek, büyük sorumluluklar altına girmek için start verilmiş bir zamanın içinde bulunmaktayız.

Yeni Hafta ve Jüpiter’ in Oğlak Burcuna Geçişi Burçlarımzı Nasıl Etkileyecek ?

Koç ve Yükselen Koçlar

Pazartesi: Sosyal çevreniz ile vakit geçirebilir, arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. İşinizden gelen kazançları arzularınız doğrultusunda harcamak isteyebilirsiniz. Topluluk ve kalabalıklar içinde yer alabilirsiniz. Jüpiter Pazartesi itibariyle kariyer evinize geçiyor. İşiniz konusunda daha geniş alana yayılmak, soysal camiyada kendinizi resmi ve doğru bir şekilde ortaya koymak için fırsatlarınız olacak. İşler yoluna girebilir ama beraberinde her zamankinden çok çalışmak gerekebilir.

Salı Çarşamba Perşembe: İçe çekliebilir ve bir sonraki adımınız için hayaller kurabilir ve harakete geçmek istediğiniz konuları gözden geçirebilirsiniz. Özellikle Salı günü Kariyeriniz ve ortak kazanımlarınızla ilgili olumlu gelişmelere, destekleyici şartlara açık bir gün. Banka kredileri, borç, borsa gibi alanlarda işinizin desteğini görebilirsiniz. Kendi kazanımlarınızı işinize odaklayarak sektörde büyüme kararı alabilirsiniz.

Cuma Cumartesi: Kendiniz için ve iç dünyanızda tasarladıklarınız için eyleme geçme zamanı. Özellikle banka, borsa, miraslar, ortak kazanımlar, fizik ötesi, ökült konulara kendinizi yönlendirebilir bu alanlarda eyleme geçebilirsinz . Fikirleriniz ve mantığınız sizi bu yana çekebilir.

Pazar: Sahip olunan maddi kaynaklarınızı düzene sokmak kendinizi güvenceye almak isteyebilirsiniz. Aidiyet ve sahip olma arzunuz bu gün artabilir. Birden gelen sahip olma arzusu ile harcamalarınızda dikkatli olmanızda fayda var.

Boğa ve Yükselen Boğalar

Pazartesi : Kariyerinizle ilgilenebilir ve sosyal alanda kendinizi göstermeye,ögürce ifade etmeye odaklanabilirsiniz. Yakın dönemde uluslarası işler yapmak ve bu alanda sorumluluklar almak istiyor olabilirsiniz.Buna ek olarak Jüpiter 9.evinize geçiyor. Din, felsefe,eğitim, yurtdışı konular, yabancılarla ilişkiler, medya, televizyon, basın yayın veya uzak seyehatler konusunda yeni fırsatlar elde etmeye gelişmeye ve keşfetmeye, yeni garantiler edinmeye meyilli olacaksınız. Rüyalarda artış olabilir.

Salı Çarşamba Perşembe: Arkadaşlarınıza zaman ayırabilir veya kalabalıklar içerisinden yer alabilirsiniz. Bağlı olduğunuz vakıflar, dernekler var ise bu alanda kendinizi gösterebilirsiniz. Toplu aktiviteler için uygun bir zaman. Özellikle Salı günü kendinizi göstermek istediğiniz alanda veya ihtiyaçlarınız doğrultusunda birebir ilişkilerinizden destek alabilirsiniz. (eş,ortak vs)

Cuma Cumartesi: Eyleme geçmek istediğiniz alanlar için içe çekilebilir ve düşünebilirsiniz. Girişim fikirleri zihninizin derinliklerinde dolaşabilir. Arka planda yeni başlangıçlar planlayabilirsiniz.

Pazar: Huzur arayışında olacaksınız. Sakin ve güvende hissetmeye ihtiyaç duyabilir, kendinize vakit ayırabilirsiniz. Uzun bir yolculuğa çıkmak veya eğitim konularını gözden geçirebilirsiniz.


İkizler ve Yükselen İkizler

Pazartesi: Seyehate çıkabilir, eşinizin yakın akrablarıyla vakit geçirebilir veya eğitim konularına, dini felsefi konulara yönelebilirsiniz. Jüpiter ortak kazanımlar evinize geçiyor. Bir süredir maddi sıkıntılar yaşıyorum diyenlerdenseniz bu durumu iyileştirme fırsatları bulabilirsiniz. Banka, borsa miraslar ve müşterek kazanımlardan yana şansınız yaver gidebilir. Bu alanda sorumluluklarınız artabilir. Borçlarınız var ise uğraşlar doğrultusunda kapatma ve rahatlama fırsatları bulabilirsiniz.

Salı Çarşamba Perşembe: Kariyerinize ve işinize odaklanabilirsiniz. Kendinizi sosyal ortamda göstermek için güzel bir zaman. Gündelik hayatınızdaki kişilerden veya çalışanlarınzıdan destek görebilirsiniz. Kazanımlarınızla yanınızda çalışanları destekleyebilirsiniz ve iş hayatınzıda güçlü kişilerin desteğini bulabilirsiniz

Cuma Cumartesi: Üye olduğunuz dernekler veya topluluklar arasında yer alabilirsiniz. Kalabalığa karışmak ve sosyalleşmek için iyi bir zaman.

Pazar: İç dünyanızın yaratıcı yönünü keşfetmek ve kendi içinizde bir şeyler tasarlamak için iyi bir zaman.Harekete geçmek için önümzüdeki haftayı değerlendirmekte fayda var.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Pazartesi: Kazanımlarınızı gözden geçirebilir, maddi anlamda rahat hereket etmek isteyebilirsiniz.Metafizik konular ilginizi çekebilir.

Jüpiter 12 ay boyunca ilerlemek üzerec bugün ilişkiler evinize geçiyor. İçinde bulunuğunuz veya var olan ilişkilerinizi yapılandırmak, düzene sokamak için iyi bir zaman dilimi olacak. Bu dönemde partnerler, eş, ortak, birebir ilişkileri konusunda şans sizinle olabilir. İlişkileriniz doğrultusunda önemli atılımlar yapabilrsiniz.

Salı Çarşamba Perşembe: Eğitim, seyehatler, yurtdışı bağlantıları, uzak akrabalar, medya,iletişim alanı konular gündeminizde olabilir. Bakış açnıza yönelik hareket edebilirsiniz.

Cuma Cumartesi: Meslek ve kariyer konuları gündeminizde olabilir veya işinize odaklanabilirsiniz. Ortaklı işler yapıyorsanız abartı derecede iş yükü altına girebilirsiniz veya ikili ilişkileriniz ve iş hayatınız arasında bir takım gerilimler yaşayabilirsiniz.

Pazar: İş arkadaşlarınıza ya da sosyal çevrenize zaman ayırabilir, hayalleriniz doğrultusunda keyifli zaman geçirebilirsiniz. Konfor arayışında olacaksınız Yeme içme konunarı ön planda.

Aslan ve Yükselen Aslanlar

Pazartesi: İkili ilişkilerinize, varsa eşinize veya ortaklarınıza vakit ayırabilir onlarla dolu dolu zaman geçirebilirsiniz. Jüpiter Çalışma hayatınızı ve gündelik hayatınzıı temsil eden aynı zamanda sağlığınızı temsil eden evinize geçiyor. Sağlık konularında bir takım sorunlar abartılabilir. Depresyona karşı dikkatli olunmalı karamsar düşünceleri bünyeden uzaklaştırmaya yönelik içsel çalışmalar yapılmalı. Çalışma hayatınıza yeni iş arkadaşları katabilirsiniz. Çok daha fazla gündelik hayatın içinde olabileceğiniz bir dönem sizleri bekliyor. İş yükünüzüzün artmasıyla birlikte, gündelik yaşamınızdaki yoğunlukta artabilir.

Salı Çarşamba Perşembe: Gelir ve gider durumunu gözden geçirebilir, ortak kazanımlarınızla ilgili alanlara yoğunlaşabilirsiniz. Miraslarla ilgili durumlar söz konusu olabilir. Krizi fırsata çevirmek veya iyi tarafını yakalamak için fedakar yönünüzü kullanabilirsiniz. Duygusal gerilimlere dikkat.

Cuma Cumartesi: Yurtdışı bağlantılı işler söz konusu olabilir, seyehat konuları gündeme gelebilir, eğitim alanına kendinizi verebilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz akrabalarla veya tanıdıklarınızla görüşebilir, onlardan haber alabilirsiniz.

Pazar: Mesleki konular gündeme gelebilir, bu alanda planlamalara koyulabilir ve şartlarınızı garanti altına alabilirsiniz. Günlük ve çalışma hayatınızdaki harcamalara dikkat, iyi yanınız sizi yanlış harcamalara çekebilir.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Pazartesi: Gündelik hayatın yoğunluğuna odaklanabilir, sağlığınızla ilgili konuları gözden geçirebilirsiniz. Özgür ve rahat olmak isteyeceksiniz.

JÜPİTER hobiler, romantizm, çocuklar, yaratıcılıkla ilgili evinize geçiyor. Bireysel olarak aktif olacağınız sorumluluk bilinciniz fazlasıyla omuzlarında taşıyacağınız bir dönem olacak. Aynı zamanda romantik ilişkilerinizdeki ciddiyet artabilir bir adım ileriyi daha iyi görme imkanınız olabilir. Varsa çocuklarınız için şanslı bir gelişim dönemi olabilir, çocuk istiyorsanız ise bu alanda şans yakalama fırsatı bulabilirsiniz.

Salı Çarşamba Perşembe: İkili ilişkilerinizde merhametli ve fedakar yönünüzü ortaya koyabilir, sevdiklerinizin yanınzda olmasını isteyebilirsiniz. Hayatınızda biri yok ise o kişiyi çok yakınınzda bulabilir, ve tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. İletişim yeteneğinizi ikna kabileyetinizle birleştirebilirsiniz.

Cuma Cumartesi: Sahip olduğunuz kazanımlar ve ortak kazanımlarınıza yönelik girişimlerde bulunabilir, ihtiyacı olan birine fikir verebilir veya maddi destekte bulunabilirsiniz.

Pazar: İkili ilişkilerinizle bağlantılı iletişim konuları aktif olabilir, yolculuklar yapabilrisniz. Eğitim, din, felsefe konularıyla ilgilenebilirsiniz. Uluslarası işler ve yabancılarla iletişim gündemde olacak.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Pazartesi: Romantizm ön planda olabilir. Sahnede olmak sizin için eğlenceli bir aktivite haline dönülebilir. Kendinizi bireysel olarak ifade etmek açısından güzel bir gün. Varsa çocuklarınızla iyi ilişkiler kurabilir onlarla vakit geçirebilirsiniz. Yaratıcı yönünüz oldukça aktif olacak.

JÜPİTER Ev aile ve yerleşim konularında sizleri etikileyecek, ile içerisinde ve yerleşim konularında düzen kurma ve bu kurduğunuz düzeni oturtma konusunda destekleyici olabilir. Aile ve yuva kurma konuları bir yıllık süreçte gündeminizde olabilir. Atalarınızla ilgili veya köklerinizin ait olduğunuz soy bağınızla iltili olan durumlar hakkında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evi çekip çevirme konuları ön planda olacak. Sahip olduğunuz taşınmazlardan yana şansınız artabilir veya bir taşınmaza sahip olabilirsiniz.

Salı Çarşamba Perşembe: Gündelik hayat içinde olacaksınız, iş ve çalışma konuları biraz fedakarlık isteyebilir. Çalışma hayatınızda bir vazgeçiş ya da kendinizden bir şeyleri feda etme durumu yaşayabilirsiniz.

Cuma Cumartesi: İkili ilişkilerinizdeki sorunları çözmek ve karşınızdaki kişilerin sorunlarını çözmek onları cesaretlendirmek için güzel bir zaman dilimi olacak. Sizin motivasyonunuza ihtiyaç duyanlara destekleyici olabilirsiniz.

Pazar: Kazanımlarınızla iligili inişli çıkışlı durumlar sizi huzursuz edebilir, endişe etmeyin bu yönde yaptığınız harcamaları mutlaka gözden geçirin. Gelir giderler konusunda hesap kitap yapmak iyi olabilir.


AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Pazartesi: Evinizde vakit geçirebilir ya da ailenize özel zaman ayırabilirsiniz. Ebeveynlerinizle yönelik aktivitelerde bulunabilirsiniz. Yerleşim yeriniz, kökleriniz veya atalarınızla ilgili yeni bilgiler toplamaya yönelik hareket edebilrisniz.

JÜPİTER: İletişim konuları hayatınızda daha fazla önem kazanabilir. Çervreniz genişleyebilir daha fazla insan etrafınıza toplanabilir. Kurslar, derseler, varsa öğrencilerinizin olduğu alanda bolluk yaşayabilirsiniz. Yakın seyahatlerinizde ve yolculuklarınızda artış olabilir. Yeni komşular etrafınzıda yer edinebilir. Amca, hala, teyzelerinizle ilgili olumlu gelişmeler bir takım düzenlemeler söz konusu olabilir.

Salı Çarşamba Perşembe: Aşk,romantizm konuları ön planda olabilir bu yönde fedakar tavırlar sergileyebilirsiniz. Neşeli ve keyifli zaman geçirmek sizin için öncelik olabilir,hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destekler sizi kendinize güven duyacağınız şekilde harekete geçirebilir.

Cuma Cumartesi: Günlük hayatın koşturmacası içinde yer alabilir, sağlığınızla ilgili konulara yönelebilirsiniz.

Pazar: İlişkilerinizde güven arzusu ön planda olacak. Evli iseniz eşiniz ile vakit geçirebilir sıra dışı aktivitelerde bulunabilirsiniz.


YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Pazartesi: Yakın çevrenizle vakit geçirebilir, seyahat ve yolculuklar yapabilir aynı zamanda eğitim konularını gündeme taşıyabilirsiniz.

JÜPİTER: Maddi kaynaklarınızı sisteme oturtmanız için ve sahip olduğunuz ne varsa bunlar üzernine disiplinli çalışmalar yapmak için iyi bir süreç sizi bekliyor olacak. Kendinize daha fazla değer vermenizin mümkün olduğunu bu süreçte tekrar tekrar hatırlayacaksınız. Gelirde artış olabilir beraberinde sorumluluklarınızda fazlasıyla artabilir.

Salı Çarşamba Perşembe: Ev ,yerleşim ve aile konularına yönelebilir. Yuvanızda vakit geçirmek isteyebilirisiniz. Aile içinden sevdiklerinize yönelik fedakar davranışlar sergileyebilirsiniz.

Cuma Cumartesi: Varsa çocuklarınıza destek verebilir ve onları bir adım ileri taşımak için cesaretlendirebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilir,yaratıcı fikirlerinizi ortaya koyabilrisiniz. Aşk ve romantizme vakit ayırmak içinde güzel bir zaman dilimi.

Pazar: İş yaşamınızla veya çalışanlarınızla ilgili ani gelişmeler bu alanla ilgilenmenizi gerektirebilir, kendinizi günlük hayatın koşturmacası içinde bulabilirsiniz.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Pazartesi: Sahip olduğunuz kaynakları gözden geçirmek ve bu alandaki tecrübelerinize dayanarak hareket etmek , yaratıcı fikirlerinize yönelik harcamalar yapmak istebilirsiniz. Kendinizi yatırım yapmayı düşünebilirsiniz.

JÜPİTER: Direkt olarak sizi yakından etkileyecek bu geçiş süreci motivastyonel olarak daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.Omuzlarınızdaki yük her ne kadar artacak olsa da bir o kadar keyifli hale gelebilir. Kendi adımlarınız doğrultusunda işlerinizde ve girişimlerinizde pozitif ilerlemeler kat edebilirsiniz. Çalışma, kontrol ve disipline etme yapınızda aşırlıklar hissedebilirsiniz. Kontrol mekanizmanız fazlasıyla devreye girebilir. Kendinize aşırı yüklenmemenizde fayda var .Her şeyi yapabilir ve halledebilirim diye düşünebilirsiniz.

Salı Çarşamba Perşembe: Arkadaşlarınızla vakit geçirebilir veya yolculuklar yapabilirisniz. Varsa öğrencileriniz bu alanda aktif olabilir veya eğitim konularını gündeme taşıyabilirsiniz.

Cuma Cumartesi: Ailenize vakit ayırabilir, ev içinde keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Pazar: Romantizm ve aşk konuları ön planda olabilir.Bireysel girişimler yapabilir,spor faaliyetlerinde kendinizi gösterebilirsiniz.


KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Pazartesi: Kendi motivasyonlarınız doğrultusunda özgürce hareket edebilir ve bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

JÜPİTER: Özellikle bir sonraki yıl yapacağınız girişimlere şimdiden arka planda ve iç dünyanızda hazırlanmaya başlayabilir yeni girişimler için tasarılar oluşturabilirsiniz. İçe kapanmak ve meditasyon yapmak kendi benliğinize yoğunlaşmak önemli rol oynayabilir. Her zamankinden daha fazla kendi içinize yoğunlaşabilirsiniz. Olgun ve sizden yaşca büyük kişilerle irtibatınız artabilir. Kendinizi keşfe çıkmak için iyi manada değerlendirilebilir bir zaman dilimi olacak.

Salı Çarşamba Perşembe: Harcamalarınızdaki fedakar ve duyarlı tavırlarınıza karşın bir o kadar dikkatli olmanızda fayda var. Düşünmeden harcamalar yapmamalısınız. Paraya değer vermediğinizi hissedebilir bu nedenle düşünmeden kendi cebinizden para çıkışları yapabilirsiniz.

Cuma Cumartesi: Yakın arkadaşlarınız ve yakın akrabalarınızla iletişimler kurabilir, onları girişim odaklı cesaretlendirebilir ve motive edebilirsiniz.

Pazar: Evinize rahat ve huzurlu bir gün geçirmeye ihtiyaç duyabilir,bugünü ailenize ayırabilirsiniz.


BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Pazartesi: İç dünyanızdaki bilgeye yolculuk yapabilir,bir takım planlamalar için harekete geçmeye yönelik düşüncelere yolculuk edebilirsiniz. Atacağınız adımları kendi orijinal düşüncelerinizle bütünlemek isteyebilirsiniz.

JÜPİTER: Sosyal çevrenizde işlerin yoluna girmesi konusunda destekleyici olabilir.Arkadaş çevrenizde kalabalıklaşma olabilir. Grup aktivitelerinde daha fazla zaman geçirebilirsiniz ve sosyal aktivitelere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Mesleğinizden gelen kazancınızda artış ve iyileşmeler yakalamanız söz konusu olabilir. Hayalleriniz ve umutlarınız doğrultusunda gerçekçi biçimde ve zamana güvenerek sağlam adımlar atabilirsiniz.

Salı Çarşamba Perşembe: Kendi duygu ve ihtiyaclarınıza yönelik adımlar atabilir, iç dünyanızda taşarladığınız yaratıcı fikirleri dışarıya sunabilirsiniz. Duygularınızın ve sezgilerinizin ön planda olacağı bir zaman dilimi olacak.

Cuma Cumartesi: Kendi kazanımlarınıza ek, başkalarının maddi problemlerine çözüm getirmeye çalışabilir ve onlara destekleyici girişim fikirleri verebilirsiniz.

Pazar: Aşina olduğunuz yerlere seyehat edebilir, yakın hissettiğiniz kişilerle vakit geçirebilirsiniz. Öğrendiğiniz ve edindiğiniz bilgiler sizin için önem kazanacak. İletişim, yazma çizme becerilerinize yönelik çalışmalar yapabilirsiniz.


63 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page