top of page

Ä°kizler Burcunda Dolunay. Haberlere gebe....



Öğrenmek İstedikleriniz Açığa Çıkıyor. Cevaplar kesinleşiyor. Soru işaretleri yok oluyor.

Mental olarak sizi yoran ve zihninizi meşgul eden soruların cevabını alabilirsiniz.

iletişim kurmak ve bilgi kanallarında bazı zorlanma ve çekişmeler yaşayabilir, bu gibi durumlara maruz kalabilirsiniz.

Kararsızlıklar en zirveye tırmanabilir ve bu sırada içinizdeki bilgeye güvenmeniz gerekebilir. 2 şey arasında kaldıysanız ve aceleniz yoksa kendinize bir müddet daha zaman tanıyın.

Çok bilmiş insanlar sabrınızın sınırlarını zorlayabilir ve içinizdeki kurnaz zekayı ortaya koymanıza neden olabilir.

Yazışmalar, haberleşme, iletişim, basın yayın, medya, gibi konularda bir takım gerilimler yaşanabileceği gibi iyi bir sonucun can alıcı noktasına da ulaşılabilir.

Keskin zeka ön planda olacak ve açığa çıkacak.

Dolunayın burcundan dolayı uzamasını istemediniz şeyleri kestirebilir, kesebilirsiniz. Epilasyon, yabani otları biçmek gibi. Saçlarınızı seviyorsanız ve kestirmeyi şekil vermeyi istiyorsanız ayın yengeç burcuna geçeceği günü beklemeniz daha hoş olabilir.

Pratik zekalı, öğrenmeye aç ve hayli meraklı ikizler burcu enerjisi maksimum boyutta açığa çıkıyor olaca. Zihin ve duygular hayli kabarık ve yoğun olabilir. Bu bizleri düşüncelerimiz açısından hayli meşgul edeceğinden dolayı daha fazla aktifliğin ağırlığını almamak adına yiyecek içeceklerde bulunan uyarıcı maddelerden uzak durmakta da fayda olacaktır.

Bir seyehat konunuzda netlik kazanabilirsiniz.

Omuzlar, eller, kollar, parmaklar, dil ve ses biraz hassaslaşabilir. Ekstremist hareketlerden uzak durmak veya daha dikkatli olmak iyi olacaktır.

Konuştuğumuza söylediğimize dikkat etmekte fayda var .

12 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page