top of page

Koç Burcunda Dolunay

AteÅŸ Elementinde Dolunay 2 Ekim 2020 00:05

(Revize edildi. Bu bir mavi ay deÄŸildir.)

Koç burcunun 9 derece 8 dakikasında gerçekleşecek bu dolunay bizlere heyecanlı, enerjik, aksiyonlu ve bir o kadar da agresyonlu dinamik bir havayı anlatmakta. Ben diyen ve tolerans göstermeyen zorlanabilir. Dolunaylar gerginlikler, ikilemler, stresli durumlar, tamamlanma, olayların görünür olduğu ve ortaya çıktığı zamanları anlatır aynı zamanda ikili ilişkiler ve kadın erkek ilişkilerini anlatır. Koç burcu burada bencillikten uzak durmamız gerektiğini ve düşünmeden harekete geçmememiz gerektiğini anlatıyor. Gergin ve agresif hissedebileceğimiz, karşı tarafa ayak uydurmakta zorlanabileceğimiz bir süreç. Kaza ve kavga riskine karşı temkinli olmakta fayda var...

İstanbul' a göre çıkarılmış Dolunay haritası aşağıdadır;

Mars Retro harekette.


Dolunayın yöneticisi Mars kendi yerleşiminde yani koç burcunda fakat geri hareket etmekte. Bu durumda eski konuların yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini, düşünmeden eyleme geçilmemesi gerektiğini, ciddi girişimleri biraz daha sonralara saklayabilmek gerektiğini bilmeliyiz. Öfke kontrol altına alınmalı çünkü zaman hıncını alma zamanı değil karşı tarafın ihtiyaçlarını görebilme zamanı. Elde olan stresi gergin kullanabilmekte uyumlu bir denge sağlayabilmekte tamamen sizlerin elinde. Daha önceden gündeme gelen gergin ve stresli bir durum yeniden gündeme gelebilir bunu çözebilmek ve aşmak gerekli ve haliyle bu denge sayesinde olacak.


Mars' ın sert açılarına dikkat.

Yönetici Mars dolunay anında Satürn ve Plüton gezegenleri ile kare açı yapıyor; otoriteler ile zorlanma, olgun kişiler ile rekabet ve stres içinde olma, manipülasyonlara maruz kalma ve derin bir güç çekişmesine işaret ediyor. Bunlardan dolayı önümüzdeki günler etrafta gergin bir hava izleyebiliriz.

Ay ve Chiron'u hisset.


Ay dolunay esnasında yaralı şifacı Chiron ile kavuşum yapmakta önce başkalarının ihtiyaçlarını gör, sonra kendin harekete geçebilirsin ve önce karşındakini görürsen sonra kendindekini görebilirsin mesajı veriyor. Başkaları için bir adım atmaktan ve onlar için yüreklendirici olmaktan geri durmayın. Hangi yaraya derman olursan o kadar geliştirirsin kendini.. Bu etkileşimin bir diğer etkisi ise; eğitim, öğretim, mesleki konular, tıp ve bu anlamdaki girişimler olabilir.


Bazı öneriler,


· Sakin kal ve dengeli ol.

· Her şey kendiliğinden olması gerektiği gibi yolunu bulacak.

· Kadere inan ve kadere güven.

· Farklı bakış açılarını da değerlendir.

· Gerilimin seni ele geçirmesine izin verme.

· Acelecilikten ve teleştan uzak dur. Lakin stres kazalara açık bir enerji yaratabilir.

· İkili ilişkilerine zarar verebilecek dürtüsel hareketlerden uzak dur.

· Gücünü kontrollü kullan.

· Eksiklerine bir göz at.

· Anlayışlı ol.



En güzel etkiyi üzerinize çekebilmeniz dileklerimle,

Sevgiler…

YaÄŸmur Buse Beydemir




Daha fazla yazı ve anlatım için takip etmeyi ve beğenmeyi unutmayınız.






433 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page