top of page

Merkür Yay Burcunda Neler Getirecek?


Merkür Yay Burcuna Geçti

Zihnin, mantığın ve pratik zekanın temsilcisi, düşüncelerimizin efendisi Merkür 09 12 2019 / 12:42 sularında Yay Burcuna geçti.

Her şeyi bilen ve kendinde emin Yay burcu enerjisi merkürün isteği bu hesap kitap tarzına pek uymamakla birlikte sorgulama arayışını da tatmin etmeyecektir. Yay burcu sorgulamaya ihtiyaç duymaz çünkü zaten o bilginin kendinde var olduğunu düşünür, dolayısıyla genel olarak önünde sorgusuz kolay bir akış bekler fakat Merkür enerjisi bizi var olanı çözmeye iter ve kafa yormak ister, akışa bırakmak pekte bu meraklı gezenege göre değildir. Merkür meraklıdır, Yay ise zaten biliyordur.

Merkür Yay seyri boyunca analitik zeka, mantık ve düşünceler felsefi bir boyut kazanabilir ve daha ulvi bir hal alabilir. Sözler abartılabilir, çok bilmişlikler artabilir, mental aktvitenin yoğunluğu yaşanabilir, çok düşünüp, çok konuşma bir o kadar kendinden emin bir dil sergileme beraberinde görülebilir. Özgüven artışı dile ve jestlere enerjinin bürünümüyle kendni gösterecektir. Bizi düşündüren şey güçlü olmak, ilahi bütünlüğe ulaşabilmek ve bu bütünlüğü dünyevi olandan nasıl ayırt edeceğimizi bulmaya çalışmakta olacaktır. Merkür burada daha fazlasına ihtiyaç duyacaktır,kabullenişci bilinç yapısını sorulgulamak isteyecek ve bunu yapmak isterken kendini tam olarak ifade edemeyecektir. Bundandır ki Merkür Yay burcunda zarardadır, kendini istediği gibi yansıtamaz. Tüm bunlara ek Jüpiterin durumu Merkür' ün içinde bulunduğu alanın niteliğini belirliyorken, Jüpiter' in ilerleyişte olduğu Oğlak burcu da bizi Satürn e çıkarmaktadır. Anlayacağınız o ki gökyüzü bizleri Merkür üzerinden dolaylı yoldan Satürn' e taşımaktadır. Burada Satürn' ün somut ve gerçekci yapısını, mesafeli duruşunu düşüncelere ve sözlerimize katmak, mantığın ve bilinçaltının ihityacı olan ve farkedilmeyen tarafını keşfetmemizi sağlayabilir bu yolda işleri kolaylaştırabilir. Neşeli keyifli zamanlara ek olarak hayali bir dünya da değilde gerçekleştirebileceğini düşüncelerin tümünü ortaya koyabileceğiniz bir dünyada olduğunuzu tekrar tekrar kendimize hatırlatmakta fayda var.. Unutmayın eğer hayal edilebiliryosa, mutlaka gerçekleştirilebilir. Güç ihtiyacınızı sorumluluk bilinci ile birleştirecek olursanız harikalar yaratmak hayli mümkün olabilir.

Yazma, çizme, konuşma, hitabet becerilerimiz bu sıra felsefi bir bakış açısı kazanırken baktığımız pencere genişleyebilir. Aranan ilham tamda yanınza gelip oturabilir. Gelen ilhama kulak verin ve aklınızın derinliklerinde ki ben' i keşfedin . Düşüncelerinizden geri bildirim alıp onları keşfetmek size neşe ve güç artı motivaston verecektir.

Basın yayın, medya , televizyonculuk gibi konularda gündemde olabilir, tv sektöründe,yayıncılık sektöründe taze görüşler ortaya koyulabilir.

Gökyüzünde her şey mümkündür, yalnızca bazı şifreler vardır ki onlar bizim anahtarımız olur. Neyi nerde ne şekilde kullanacağımızı bilirsek, yolumuzda attığımız her adımda en keyifli spor ayakkabımızı giyiyor olmanın tadını çıkarırız.



94 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page