top of page

Merkür Yay Transiti Sizleri Nasıl Etkileyecek?


Merkür Yay Burcunda Burçlara Etkileri

Yay Burcu

Fikirler ve düşünceler ön planda olacak. Konuşmak ve kendinizi her zamankinden fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Kendi görüşlerinize göre kararlar alabilirsiniiz. Konuşmalarınız karşı tarafların fikirlerine uymayabilir, düşünce yapınız ile ikili ilişkilernizde bir takım zıtlıklar yaşabilirsiniz. Bu zıtlıklar aynı zamanda sizleri birbirinize çekebilir.

Oğlak Burcu

İleriye yönelik adımlar için,fikirsel planlamalara koyulabiliri zihninizin derinliklerinde büyük keşiflere çıkabilirsiniz. Kendinizi sakin bir ortama çekip yazma, çizme konularına daha fazla odaklanabilirsiniz. Okumak, araştırmak geri çekilmek ger zamankinden fazla ilginizi çekebilir. Gündelik hayatın mesguliyeti iç dünyanızda çok fazla düşünmenize neden olabilir. Seyehate ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kova Burcu

Arkadaş çevrenizde kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Kalabalık guruplara hitap edebilir, sosyal çevrnizde fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Kariyerinizin getirileri hakkında artı ve eksi yönleriyle konuşmalar yapabilirsiniz. Romantik ilişkilerinizi arkadaş ortamına taşıyabilir, partnerniz ile arkadaşlarıızı tanıştırmayı düşünebilirsiniz bu yönde konuşmalar yapabilirsiniz. Alacak verecek konularını arkadaş çevrenize açabilirsiniz. Tüm bunların zihninizi yormasına ve adımlarınızı engellemesine izin vermeyin

Balık Burcu

Kariyeriniz üzerine çok yönlü düşünceler geliştirebilir ve mesleki açıdan yeni fikirler üretebilirsiniz. Aklınız şu sıralar kendinizi dünyaya göstermekte veya işinizde düşüncelerinizi ortaya koymakta olabilir. İşinizde kullanacağınız fikirler ve kendinizi göstermenize fayda sağlayacak sözcükleri ailenizde, ev ortamında bulabilir bu yönde köklerinizden beslenebilirsiniz.Partnerinzle veya ortaklarınızla birlikte iş yapma meslek icra etme konuları üzerine fikir alışverişinde bulunabilir bu alana kafa yorabilirsiniz.

Koç Burcu

Seyehat konuları gündeme gelebilir yakın çevrenizdekiler ile uzak yolculuklar planlayabilirsiniz. İş gezisi yapmayı düşünebilirsiniz. Çalışma hayatınızda uluslarası konular gündeme gelebilir. Sağlığınızla ilgili bir konuda yurtdışından ya da yabancılardan destek alabilirsiniz. Eğitimi ve gelişim konularıda gündemde.

Boğa Burcu

Müşterek kazanımlarınıza kafa yorabilir veya kendi kazanımlarınızı ortak alana koyabilirsiniz. Varsa borçlarınız hakkında düşünler geliştirebilir bunları iyileştirmek amaçlı pratik çözümler üretebilirsiniz. Maddi konularda başklarına destekleyici olabilirsiniz. Hobileriniz doğrultusunda bir takım harcamalar yapabilirsiniz ve becerilerinizi derinlemesine değiştirme ve geliştirmeyi düşünebilirsiniz.

İkizler Burcu

İliklerinizde karşı tarafların tutum ve görüşleri sizi biraz gerebilir, partenerinizi özgürce hareket biçimine karşı kendinizi sorgulayıcı hissedebilirsiniz. Ortaklarınız var ise onlarla ilgili bir takım anlaşmazlıklar veye gerilimler yaşayabilir, ek olarak danışanlar, müşteriler, avukatlar, doktorlarla iligili problematik anlaşmazlık niteliğinde durumlar yaşayabilirsiniz. Anlayışsızlıklara karşı dikkat.

Yengeç Burcu

Düşüncelerinizi ve sizde var olan potansiyelleri işinizde ve gündelik hayatınızda kullanmak için iyi bir zamana start verdiniz. İç dünyanızda çalışma konularında bir takıp düşünceler içerisinde olabilirsiniz bu alanda harekete geçmek için yakın çevrenizle istişare edip kendinizi iş yaşamının yoğunluğunda pratik olamaya yönlendirebilir veya var ise çalışanlarınızla fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Aslan Burcu

Romantizm ve aşk konuları hakkında konuşmak,düşünmek bu alanda analiz yapmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınız var ise ya da çocukların olduğu ortamlarda onlara yönelik konuşmalar yapabilir aynı zamanda onlara fikirsel bakış açısı kazandırabilirsiniz. Hobilerinize yönelik yeni şeyler keşfetmeye açık bir dönem olacak . Ev yaşamıznızla veya oturumunuzla alaklı fikirler de ön planda olabilir. Arkadaş çevrenizden veya kalablık içinden biri karşınıza çıkabilir sizi romantizm açısından etkileyebilir.

Başak Burcu

Evinizle ilgili konular aklınızı meşgul edebilir, ev ve aile konularında konuşmalar yapabilirsiniz düşünsel olarak kendinizi en çok bu konularda bulabilirsiniz. Ev ortamından çalışan bir birey iseniz evden kendinizi dış dünyaya ifade etmeniz söz konusu olabilir. Evde geliştirdiğiniz bilgilerinizi ve yazma çizme yeteneklerinizi dış dünyaya göstermek isteyebilirsiniz.

Terazi Burcu

İletişim konuları hayli ön plana çıkacak, içinizdeki bilge konuştukça konuşacak ve sözlerinizi bilgi alıp vermeye yönelik kullanacaksınız. Öğrenmek öğretmek, bildiklerinizi aktarmak sizin için önemli olacak. Öğrenci iseniz öğrenme konusunda geniş bir bakış açısı elde edebilir, eğitmen iseniz öğrencilerinize yeni bakış açılar kazandırabilir onların ufkunu geliştirebilirsiniz.Sözlerinizin harekete geçirici etkisi hayli büyük bir dönem, yakın çevreniz ile iletişiminiz artacak. Uzaklardan haberler gelebilir.

Akrep Burcu

Maddi konulara odaklanacak bu alanda planlamalar yapmak isteyeceksiniz. Kendi değerinizi her zamankinden çok ön planda tutacak ve düşüncelerinizi bu yönde iyimseleştireceksiniz. Kendi değerimi biliyorum demek söz konusu olacak. Vakıflardan, derneklerden veya arkadaş çevrenizden ilgi alaka görebilir aynı zamanda onlarla maddi konular üzerine fikir alışverişi yapabilir ya da destek görebilirsiniz. Varsa ortaklarınızdan ve ortaklı işlerinizden kazanç elde edebilirsiniz. Alamadığınız bir para var ise bu dönem gelebilir. Partnerinizden maddi destek görebilirsiniz.

147 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page