top of page

8 Haziran Haftası

Haftaya Mars Neptün kavuşumu damgasını vuruyor. Dalgınlıklara, dağınıklıklara, acelecilik ve güç kullanımına dikkat edilmesi gereken bir hafta. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. Özellikle tatile başlamış olanlarınız için sudan gelebilecek olası risk ve tehlikelere dikkat. Cesareti dengeli kullanalım kaybolmayalım!



Gün gün tüm haftanın etkileri aşağıdadır. Günlük planlamalarınız için kullanabilirsiniz.

**Ay Boşlukta Olduğunda: Bu süreçte işlerin ne şekilde ilerleyeceği belirsizdir. Bunun için bir tavsiyede bulunulmaz, önemli işlerin ertelenmesi önerilir.

** Aşağıda belirtilen saatler açıların kesinleştiği saatleri bildirmektedir. Açılar öncesinden ve sonrasından etkilerini hissetmek mümkündür. ** Ay yeni bir burca geçtiğinde o burçta 2,5 Gün kalır.



8 Haziran Haftası Gökyüzü

8 Haziran Pazartesi Günü

05:06 Ay Mars Sextili: Girişimler, fiziksel aktiviteler ve hareketlilik için uygun bir zaman dilimi. 11:25 Ay Neptün Sextili: İlahi,sanatsal, sevgi temalarına yönelebilirsiniz, meditasyona uygun bir zaman dilimi. 18:00 Ay Pluton Kavuşumu: Değişimlere ve gelişimlere açık bir zaman dilimi, tutkulu ve amacına sadık hissedebilirsiniz. Duygusal hırpalanmalara dikkat. 21:05 Ay Jüpiter Kavuşumu: İyimser bakış açısı aktif. Spor yapmak, bir şeyler öğrenmek iletişim kurmak için güzel bir zaman.

Ay Boşlukta 21:05 den 9 Haziran 03:53’ e kadar

9 Haziran Salı Günü

03:53 Ay Kova Burcunda: Özgürlüğüne düşkün, hür ve bağımsız bir ruh hali devrede. Her şeye farklı tarafından bakabilir, sıra dışı olanı görebilirsiniz. Bilgi, teknoloji, iletişim ve arkadaşlık gibi konular ön plana çıkabilir bu alanlara yönelebilirsiniz. Kalabalık gruplar içinde veya aktivitelerde yer almak isteyebilirsiniz malum covid-192u göz ardı etmeden hareket etmekte fayda var. Toplumun hayrına bir şeyler yapmak için güzel bir zaman. Mantık ön planda olacak. Düşünsel yorgunluğa dikkat. 06:16 Ay Satürn Kavuşumu: Huzursuz, depresif ve baskı altında hissedebilirsiniz. Sorumluluk almak iyi olacaktır. 20:29 Ay Uranüs Karesi: Hızlı değişkenlik gösteren ve ani gelişen durumlar meydana gelebilir.Teknolojik konularla ilgilenebilir ve bolca iletişim kurabilirsiniz. Aceleci olmamakta fayda var. 22:14 Ay Venüs Üçgeni: İkili ilişkiler açısından uygun bir zaman dilimi. Seven sevdiğine sevdiğini söylesin.

10 Haziran Çarşamba Günü

17:34 Ay Güneş Üçgeni: İyi ve uyumlu hissedeceğiniz bir zaman dilimi. Kadın erkek ilişkileri açısından olumlu bir zaman. Kendinize güveniniz artacak.

17:34 den sonra Ay boşlukta, 11 Haziran 12:31’e kadar

11 Haziran Perşembe Günü

12:31 Ay Balık Burcunda: Duygusal temalar ön plana çıkacak. Hassasiyetiniz artabilir. Fazla empati kurmak karşıdaki kişilerin duygularını üzerinize almanıza neden olabilir ve bu durum sizde ruhsal yorgunluğa neden olabilir. Duygular ve ayak bölgesi hassaslaşacak. Her zamankinden daha duyarlı hissedebilirsiniz. Evrene hizmet edin, evrenin ve bütünün hayrına yönelik hareket etmek ruh halinize iyi gelecek. Sanatsal temalarla da ilgilenebilirsiniz.

12:37 Güneş Neptün Karesi: Yanılabilir, yanıltılabilirisniz. Her adımı 2 kere düşünmekte fayda var. Denizler de ve denizin dibinde hareketlilik meydana gelebilir. İnançlar, idealler veya sanatsal konularda otoriteler arasında çekişmeler meydana gelebilir. Gücünüzü ve enerjinizi dağıtmak isteyenler, iradenizi feda etmenizi isteyenler olabilir. Kandırılmalara, oyunlara gelmeyelim. Fazlasıyla gözü açık olmak gereken bir zaman dilimi. Her söylenene inanmamalı...


12 Haziran Cuma Günü

05:34 Ay Venüs Karesi: İkili ilişkilerde gerilim ve rekabet söz konusu olabilir. 06:20 Ay Uranüs Sextili: Yaratıcı becerilerinizi her zamankinden farklı şekilde sunabilirsiniz ve sıra dışı fikirleriniz doğrultusunda bazı destekler görebilirsiniz. 15:06 Ay Merkür Üçgeni: Rahat bir iletişim ve trafik akışı söz konusu. Evrakları gözden geçirmek yazılı çizili belgelerle ilgilenmek için iyi bir zaman.

13 Haziran Cumartesi Günü

05:12 Ay Mars Kavuşumu: Aceleci ve hırslı hissedebilirsiniz. Düşünmeden hareket ettirebilecek ve hızlı olmak isteyecek bir enerji aktif olduğundan acelecilikten uzak durulmalı ve sakarlıklara da dikkat. 05:50 Ay Neptün Kavuşumu: Aşk, sevgi, sanat, huzur veren veya ilahi temalara yönelmek için güzel bir zaman. Anda kal. Mars Neptün Kavuşumu Sabah saatlerinde Ay ile tetikleniyor. 09:23 Ay Güneş Karesi: Kadın erkek ilişkilerinde gerilim yaşanabilir. Kendinizi ortaya koymak konusunda rekabet ve gerilim devrede olabilir. 12:56 Ay Pluton Sextili: Güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz sizi sıkan ne varsa bunları yaparken başkalarının da desteğini görebilirsiniz. 15:44 Ay Jüpiter Sextili: Eğitim alanında güzel bir enerji söz konusu. Yeni şeyler öğrenmek ve kendinize bakış açısı katmanız için güzel bir zaman. Yolculuğa çıkabilirsiniz. Ay 13 Haziran 15:44 'den 14 Haziran 00:02 'ye kadar boşlukta.



17:12 Mars Neptün Kavuşumu (+/- 10 Gün etkili) Güç feda ediliyor. Peki ya sen kendini ne için feda ediyorsun. İradeni ne için kırıyorsun? Gökyüzünün hiyerarşisinde Neptün Marstan daha önce gelir, güçlülüğünden bahsedince de Neptün kendi asaletinde, Mars o denli fena değil tabi o da üçlü yöneticiliğinde. Fakat yinede bu durum bağışıklığı düşürücü bir enerji, burada insan bağışıklığı da düşebilir, virüsün zararı da düşebilir. Savaş, askeri konular, polisiye konular gündeme gelebilir. İlahi olana savaş açmak ya da inandıkları uğruna savaşmak, yaradan yolunda savaşmak söz konusu olabilir. Sanatı için, sanatçılar için mücadele verilmesi gereken konularda gündeme gelebilir. Sulardan gelen tehlikeler olabilir, deniz yollarında sıkıntılar yaşanabilir. Petrol ile ilgili bazı tehlikeler veya sorunlar gündemde olabilir. Alkol, uyuşturucu veya keyif veren maddelerle ilgili operasyonlar gündemde yer alabilir. Zehirlenmeler, intaharlara, kaybolmalara, kaçırılmalara, aldanmanlara, aldatılmalara, aşk uğruna kavgalara, ilahi temaları yoz kullanmaya veya bahaneler uğruna savaşmaya açık bir zaman dilimi. Ne için savaştığınıza dikkat edin, Kimin için neyi feda ettiğinize dikkat edin. Güç kaybı söz konusu olabilir. Duygulardan ziyade olarak da kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Sular ve su yollarıyla ilgili sert tabiatlı olaylar gündeme gelebilir. İnandıklarınız veya idealleriniz doğrultusunda stresli ve kafa karıştırıcı bir durum yaşayabilirsiniz.

14 Haziran Pazar Günü

00:02 Ay Koç Burcunda: Hızlanacaksınız. Girişim veya hareketleriniz doğrultusunda içgüdüsel veya çocuksu hareketler sergileyebilirsiniz. Bir şeye başlayıp ardınıza bakmayabilirsiniz. Sadece ilerleme güdüsü ön planda olabilir. Cesaret ve girişkenliğiniz artacak. Aceleciliğe dikkat, düşünmeden hareket etmek ufak tefek sakarlıklara neden olabilir. Bencilce bir algı yaratabilir yanlış anlaşılabilirsiniz. Liderlik etmek ve birilerine yol göstermek için iyi bir zaman. 02:12 Ay Satürn Sextili: Olgun kişilerden destek alabilirsiniz. Çalışma sorumluluklarınızı kolayca ve başkalarından destek alarak yerine getirebilirsiniz. 15:24 Ay Venüs Sextili: Ufak tefek estetik girişimlerde bulunabilirsiniz. Unutmayın ki Venüs hale retro radika değişimleri daha sonrasına bırakmalı. İlişkilerinize adım atmak, yeni bağlar kurmak mümkün olabilir. Sevgi, sanat, aşk uyum ve keyif veren şeylerle ilgilenebilirsiniz.







**Haftalık yazılarımı beğeniyor ve sürekliliği olsun istiyorsanız beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

İyi haftalar dilerim.

Yağmur Buse Beydemir






744 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page